ΕΞΑΛΛΟΣ ο Τάσος Χαλκιάς με την αρνητική κριτική του Κοσμά Βίδου για το «Κάτω Παρτάλι»

«Τι σόι παρασιτική δουλειά είναι αυτή; Δεν υπάρχει κριτική που να με ενδιαφέρει»

ΕΞΑΛΛΟΣ ο Τάσος Χαλκιάς με την αρνητική κριτική του Κοσμά Βίδου για το «Κάτω Παρτάλι»

​Λάβρος κατά των τηλεκριτικών ήταν ο Τάσος Χαλκιάς ο οποίος τα έβαλε με τον Κοσμά Βίδο, για την αρνητική κριτική που έκανε στο «Κάτω Παρτάλι».

Ο Κοσμάς Βίδος μεταξύ άλλων είχε πει για την επιτυχημένη σειρά:

«Στο «Κάτω Παρτάλι» τα αστεία είναι συχνά χοντροκομμένα και αγοραία (ατάκες του στυλ «έλα να σου δείξω πώς... χύνουμε τον ιδρώτα μας», μια γιαγιά-τοτέμ που πέρδεται ασταμάτητα, η προσπάθεια του πρωταγωνιστή να καταλάβει αν η κότα έχει αβγό βάζοντας το δάχτυλό του στον πισινό της...) ή εξυπνάδες όπως «θα μου το περάσετε;» (εννοεί την πιατέλα με το φαγητό), «από πού;», «από ΚΤΕΟ» - «είναι κανείς στο μπάνιο;», «χιλιάδες μύκητες αλλά δεν ενοχλούν» - «έχουμε σκορπιούς στο σπίτι», «δεν αναφέρεστε, υποθέτω, στο ζώδιο», τονίζοντας πως το εύρημα δεν είναι και τόσο πρωτότυπο και η ποιότητα του χιούμορ κακή.

ΒΙΔΟΣ.jpg

Σε αυτά απάντησε εμφανώς εκνευρισμένος ο Τάσος Χαλκιάς που υποδύεται τον πεθερό του Γιάννη Τσιμιτσέλη στη σειρά:

«Δεν τον ξέρω τον κύριο, δεν ξέρω ποιος είναι, τι έχει κάνει, και τι έχει γράψει. Εγώ κάνω μια δουλειά και λέγομαι ηθοποιός. Αυτός αν κρίνει εμένα που είμαι ηθοποιός… τι σόι παρασιτική δουλειά είναι αυτή, εγώ δεν το γνωρίζω. Εν πάσει περιπτώσει, καλά κάνει ο άνθρωπος και το γράφει αφού βγάζει το ψωμάκι του με αυτόν τον τρόπο. Μόλις η φυλή καταφέρει να κάνει κάτι, πέφτουν όλοι πάνω να τη γδάρουνε. Έχουμε πέντε χρόνια να δούμε μυθοπλασία στην ελληνική τηλεόραση, έχουμε μια σειρά που ο κόσμος την αγαπά και τη βλέπει, και έρχεται αυτός ο κύριος να μας πει τώρα πως παίζουνε οι ηθοποιοί. Που ξέρει! Δεν υπάρχει κριτική στην Ελλάδα που να με ενδιαφέρει και να ενδιαφέρει κανέναν. Κι αν νομίζουν αυτοί ότι κάποιος τους διαβάζει και άγεται και φέρεται για να δει κάτι ή να πάει κάπου, πλανώνται πλάνην οικτράν».

Τέλος, απαντώντας στην ερώτηση για το αν κόβεται ή όχι το «Κάτω Παρτάλι», είπε:

«Άμα δίνετε βάση στα γραμμένα και στα κουτσομπολιά… καλά να πάθετε!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top