«Του Σάκη του άρεσαν οι γυναίκες. Φλέρταρε ωραία! Είχε πολύ μεγάλο IQ»

ΟΣΑ ΘΥΜΑΤΑΙ από τον αγαπημένο καλλιτέχνη, ο καλός του φίλος Θανάσης Βισκαδο��ράκης

«Του Σάκη του άρεσαν οι γυναίκες. Φλέρταρε ωραία! Είχε πολύ μεγάλο IQ»

​Για τον καλό του φίλο Σάκη Μπουλά μίλησε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Ο ηθοποιός που είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον αγαπημένο καλλιτέχνη, δεν έκρυψε την αγάπη αλλά και το θαυμασμό του για εκείνον:

«Τον Σάκη Μπουλά τον θαύμαζα. Ήταν ένας τύπος που ζούσε στα κόκκινα. Έπινε καφέ, κάπνιζε πολύ. Του Σάκη του άρεσαν οι γυναίκες! Φλέρταρε ωραία. Είχαμε κολλήσει όλοι. Είχε διάθεση για ζωή. Ξενυχτούσε. Πήγαινε στο Κολωνάκι μέχρι το πρωί. Έτρωγε τυρόπιτες και μετά κατευθείαν κοιμότανε. Έφυγε μικρός, αλλά είχε ζήσει άλλα 60 χρόνια!»

Μάλιστα θυμήθηκε και ένα πολύ αστείο περιστατικό με τον Σάκη Μπουλά στη σκηνή, όταν έπαιζαν «Λυσιστράτη» σε σκηνοθεσία Γιάννη Ζουγανέλη:

«Ο Σάκης είχε μεγάλη αγάπη στα ρολόγια και στα χαλιά. Είχε πολύ μεγάλο IQ. Κάτι που εγώ διάβαζα τρεις μέρες, εκείνος το μάθαινε αμέσως!Βγαίνει λοιπόν ντυμένος Κλεονίκη με τα ρούχα του Αριστοφάνη, και εκείνη τη μέρα είχε αγοράσει το Rolex. Γεμάτος ο μικρός Διογένης. Εμείς από κάτω κάναμε το Χορό, και του λέγαμε “Σάκη, Σάκη τι ώρα είναι;” Μας απαντά “01:15”. Χαμός από κάτω, χάλια τα νεύρα του Ζουγανέλη!»

Τέλος, δεν έκρυψε και τη σιγουριά του, πως «εκεί που θα πάει, πάλι θα τους κάνει χαβαλέ. Θα γίνει χαμός εκεί πάνω», λέγοντας πως πάντα δίπλα στον Σάκη Μπουλά και στον Γιάννη Ζουγανέλη κόμπλαρε, αλλά εξαιτίας τους εξελίχθηκε ως καλλιτέχνης.

Μάλιστα, ο Σάκης Μπουλάς ήταν από τους ανθρώπους που του είχε δώσει θάρρος και κουράγιο να συνεχίσει όταν τον πρωτοείδε, λέγοντας του «εσύ μικρέ θα προχωρήσεις!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top