ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Δείτε την σύντροφο του Philip Seymour Hoffman δυο μέρες μετά το θάνατο του

Συντετριμμένη και υποβασταζόμενη βγήκε για να κανονίσει την κηδεία του

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Δείτε την σύντροφο του Philip Seymour Hoffman δυο μέρες μετά το θάνατο του

Αυτές είναι οι ΠΡΩΤΕΣ φωτογραφίες της συντρόφου του ηθοποιού Philip Seymour Hoffman, ο οποίος όπως σας γράψαμε από το star.gr, έφυγε από τη ζωή την Κυριακή, έπειτα από υπερβολική δόση ναρκωτικών μέσα στο διαμέρισμα του στη Νέα Υόρκη, όπου η οικιακή του βοηθός τον βρήκε νεκρό με την βελόνα καρφωμένη στο μπράτσο.

f1.jpg
Η 46χρονη Mimi O’ Donnell, είχε διώξει τον συνομήλικο της ηθοποιό από το σπίτι όπου έμεναν μαζί, για χάρη των τριών τους παιδιών, αφού ο Seymour το τελευταίο διάστημα είχε ξανακυλήσει στα ναρκωτικά.

f2.jpgf3.jpg
Δυο μέρες μετά τον τραγικό θάνατο του, η σύντροφος του υποβασταζόμενη και φανερά συντετριμμένη, βγήκε έξω με την πρώην οικιακή βοηθό του Hoffman, την Isabella Wing-Davey, προκειμένου να κανονίσουν όλα τα διαδικαστικά της κηδείας του.

f4.jpg
Τα τελευταία στοιχεία λένε, πως ο 46χρονος ηθοποιός, μια νύχτα πριν βρεθεί νεκρός, έβγαλε από το ATM, 1.200 δολάρια σε έξι διαφορετικές συναλλαγές, προκειμένου προφανώς ν΄αγοράσει τη μοιραία δόση ηρωίνης, που τον έστειλε στο θάνατο.

f5.jpg

  • ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΙΑ; Ο PHILIP SEYMOUR HOFFMAN ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ:

Σύμφωνα με το TMZ, o 46χρονος star είχε ομολογήσει σε πολύ κοντινούς του φίλους, ότι «έπεσε» και πάλι στα ναρκωτικά.

f6.jpgf7.jpg
Τον Δεκέμβριο, τους είχε εκμυστηρευτεί ότι άρχισε και πάλι να παίρνει ηρωίνη, και δεν μπορούσε να το σταματήσει.

family.jpg
Τις τελευταίες έξι εβδομάδες, έδειχνε άπλυτος και βρώμικος. Όταν μάλιστα κάποιος τον ρώτησε πόσο άσχημη ήταν η κατάσταση του, απάντησε ότι “αν δεν σταματήσω, θα πεθάνω”!»
seymour.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top