Ο. Τζιόβας: «Χεστ@κ@ αν οι δημοσιογράφοι δεν μεταφέρουν σωστά τις δηλώσεις μου»

Οι μπηχτές για τη Λάουρα Νάργες που τις πήρε πίσω

Ο. Τζιόβας: «Χεστ@κ@ αν οι δημοσιογράφοι δεν μεταφέρουν σωστά τις δηλώσεις μου»

Έχασε την ψυχραιμία του on camera ο Ορέστης Τζιόβας όταν τον ρώτησαν για κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει για τη Λάουρα Νάργες με την οποία συμπρωταγωνιστούσαν στο θέατρο.

Ο ηθοποιός είχε ερωτηθεί αν μπορεί να αποδυναμωθεί μια παράσταση αν δουλεύει σ’ αυτ��ν κάποιος που δεν είναι ηθοποιός, χρησιμοποιώντας και το όνομα της Λάουρα Νάργες που συμπρωταγωνιστούσε μαζί του.

Τότε λοιπόν ο Ορέστης Τζιόβας είχε απαντήσει ότι ενδεχομένως ένας θεατρόφιλος να το δει αρνητικά αυτό και να μην πάει να δει την παράσταση.

Την Δευτέρα λοιπόν το βράδυ που ξαναρωτήθηκε γι’ αυτό το θέμα με το ζόρι κρατήθηκε και δεν τα έσπασε όλα.

«Πιστεύω ότι χώρος υπάρχει παντού για όλους», είπε και όταν οι δημοσιογράφοι του είπαν ότι καλό είναι να ξεκαθαρίσει την θέση του απέναντι στη Λάουρα Νάργες, εκείνος απάντησε:

«Το πιο ξεκάθαρο είναι να μην ασχολούμαστε μ’ αυτές τις βλακείες. Υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε. Μου έκαναν μια ερώτηση που ήταν παγίδα ερώτηση. Διαβάστε ακριβώς αυτό που απάντησα γιατί εγώ δεν απάντησα ότι μια τηλεπερσόνα δεν έχει χώρο σε μια παράσταση. Δεν πρέπει να συζητάμε γι’ αυτά τα πράγματα καν. Χεστ@κ@ αν παραφράζουν τις δηλώσεις μου. Όλο αυτό είναι για να ασχολούμαστε στα πρωινάδικα. Έχουμε πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top