Τι έμαθε ο υιοθετημένος γιος της Πόλυς Πάνου, μια μέρα μετά την ταφή της!

«Μου κόπηκαν τα πόδια. Έπαθα σοκ, δεν το κρύβω» (video)

Τι έμαθε ο υιοθετημένος γιος της Πόλυς Πάνου, μια μέρα μετά την ταφή της!

Μουδιασμένος είναι ακόμα από το θάνατο της Πόλυς Πάνου ο θετός γιος της Βαγγέλης.

  • Ο 31χρονος άνδρας, αν και την «περίμενε» καιρό, δεν έκρυψε πως ο χαμός της τον συγκλόνισε:

«Προσπαθώ να χαμογελάσω, αλλά μου είναι πολύ δύσκολο, γιατί είναι πολύ πρόσφατο. Την περιμέναμε από τον Ιούνιο-Ιούλιο. Ήταν πολύ κουραστικό και τεράστιο πρόβλημα. Κράτησε έξι μήνες όλο αυτό, και οι γιατροί μας πήγαιναν από βδομάδα σε βδομάδα. Κανείς δεν ήξερε πότε θα “φύγει”».

  • Η μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια, τον υιοθέτησε όταν ήταν μόλις έξι μηνών, μιας και ο Βαγγέλης ήταν βιολογικό παιδί της ανιψιάς της, Μαρίας:

«Με πήρε έξι μηνών, αλλά επίσημα με υιοθέτησε γύρω στο χρόνο. Δεν καταλάβαινα. Δεν θυμάμαι τίποτα από εκείνη την περίοδο, ούτε όμως και από τη βιολογική μου μητέρα τη Μαρία, η οποία ήταν ανιψιά της Πόλυς Πάνου».

  • Παράλληλα, αποκάλυψε τι έμαθε μια μέρα μετά την ταφή της Πόλυς Πάνου, με αποτέλεσμα να πάθει σοκ:

«Για όλο αυτό, φταίει ο νονός μου και η γιαγιά μου. Επειδή η μητέρα μου δεν είχε παιδιά μετά από δυο γάμους, ο νονός μου την πίεσε να υιοθετήσει ένα παιδί. Έπαθα ένα ψιλοσόκ όταν το έμαθα. Δεν το κρύβω! Μια μέρα, με παίρνει η μαμά μου (Πόλυ Πάνου) με το νονό και πάμε στη Λούτσα. Καθόμαστε όλη μέρα στη θάλασσα και στην παραλία. Ήμουν δυο μηνών τότε. Έτσι άρχισε η Πόλυ Πάνου να έρχεται κοντά μου. Κι αυτό της άρεσε. Της είπε η οικογένεια της, "να τι σου λείπει. Να υιοθετήσεις ένα παιδάκι". Κι έτσι το έκανε».

  • Στα δώδεκα του, πηγαίνοντας ξανά για μπάνιο στη Λούτσα, τη ρώτησε μια μέρα:

«Να σου κάνω μια ερώτηση; Γιατί είσαι εσύ μάνα μου; Κάτι λάθος συμβαίνει και με κοροϊδεύετε!», μιας και όπως λέει, από νωρίς του έλεγαν πως έχει έναν αδερφό, αλλά από άλλη μάνα, τη Μαρία.

«Μου κόπηκαν τα πόδια όταν το έμαθα πως είμαι υιοθετημένος, αλλά της έδωσα κουράγιο, γιατί εκείνη έπαθε μεγαλύτερο σοκ από μένα.Έβαλε τα κλάματα, πήρε τηλέφωνα, και τρελάθηκε.Της είπα δεν με νοιάζει. Εσένα αγαπάω, εσύ είσαι η μάνα μου, και δεν θέλω κανέναν άλλον στον κόσμο».

  • Τέλος, μιλώντας για τη ζωή του με την Πόλυ Πάνου, λέει:

«Τριάντα χρόνια που την έζησα, δυο πράγματα κοιτούσε: Τη δουλειά της κι εμένα. Ένας από τους λόγους που έφυγε από το τραγούδι, ήμουν κι εγώ πιστεύω. Με είχε έννοια. Η Πόλυ Πάνου στερήθηκε πολλά πράγματα από τον εαυτό της για να δώσει σε μένα. Ποτέ δ��ν μου έλεγε όχι! Είχε παθιασμένη αγάπη μαζί μου, κι εγώ το ψιλοεκμεταλλεύτηκα. Ήμουν λίγο διαολάκος».

  • Όσο για τη βιολογική του μητέρα;

Λέει πως πήρε την απόφαση να τον δώσει στην Πόλυ Πάνου, επειδή «ήξερε πως θα ήμουν σε πολύ καλά χέρια, θα με αγαπούσε πραγματικά και θα με πρόσεχε. Η ίδια εκείνη την εποχή, δεν είχε και την οικονομική δυνατότητα. Δεν υπήρχε περίπτωση να πω κάποια άλλη μητέρα μου πριν από την Πόλυ! Ούτως ή άλλως μέσα στην οικογένεια μεγάλωνα. Έβλεπα και τις δυο μου μητέρες. Τη φυσική μου μητέρα, τη φωνάζω θεία. Τώρα μένουμε μαζί».

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top