Συνελήφθη ο αδελφός της πρώην Σταρ Ελλάς για διακίνηση ναρκωτικών!

Η ίδια είχε κατηγορηθεί για υπόθαλψη εγκληματία πριν λίγους μήνες

Συνελήφθη ο αδελφός της πρώην Σταρ Ελλάς για διακίνηση ναρκωτικών!

​Δεν έχουν τέλος οι περιπέτειες για τη Διονυσία Κουκίου, η οποία μετά τα δικαστικά «τρεξίματα» που είχε μαζί με τον φίλο της και γνωστό πυγμάχο Τάσο Μπερδέση, τώρα συνελήφθη στην Πάτρα και ο αδελφός της!

Ο αδελφός της που συνελήφθη για συμμετοχή σε πολυμελή εγκληματική οργάνωση και εμπλοκή στη μεγάλη υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών, πιάστηκε στο σπίτι του στις Ιτιές από τους άνδρες της Ασφάλειας Πατρών.

koukiou4_128464453.jpg
Το όνομα του αδελφού της εμπλέκεται μέσα στους ιδιοκτησιακούς τίτλους του κτήματος όπου εντοπίστηκαν τα ναρκωτικά στα τέλη Απριλίου, γι’ αυτό και εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης .

Ηγετικά στελέχη της οργάνωσης που είχε εξαρθρωθεί τη Μεγάλη Τρίτη ήταν τρεις Αλβανοί, ηλικίας 32, 28 και 28 χρόνων, οι οποίοι προμήθευαν μ�� ναρκωτικά τα υπόλοιπα μέλη και εκείνα τα διακινούσαν με ταξί και άλλα έξι αυτοκίνητα σε χρήστες της Πάτρας.

starhel.jpg
Να θυμίσουμε πως πριν από δυόμιση μήνες η Σταρ Ελλάς 2008 και ο φίλος της Τάσος Μπερδέσης συνελήφθησαν μετά από έφοδο της ΕΚΑΜ στο Μπραχάμι, στο διαμέρισμα της εγκύου αδελφής της και του αρραβωνιαστικού της, μετρ γνωστού νυχτερινού κέντρου. Όλοι κατηγορήθηκαν για υπόθαλψη εγκληματία, αφού στο διαμέρισμα συνελήφθη ο κατηγορούμενος για το αιματοκύλισμα στην οδό Ανθείας στην Πάτρα και τη δολοφονία του Πάνου Τσίρκα και του Αλέξη Φράγκου.

2260_DIONISIA_KOYKIOY_TASOS_3152013.jpg
Με το σύντροφο της Τάσο Μπερδέση

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top