Κώστας Κρομμύδας: «Η Ντορέττα δεν θα έπρεπε να λάβει μέρος στο Dancing»

Ο ρατσισμός που βίωσε στην αρχή της καριέρας του

​Για την νέα συγγραφική του προσπάθεια, τον ρατσισμό που βίωσε στην αρχή της καριέρας του το «Dancing with the stars», μίλησε ο Κώστας Κρομμύδας.

«Δε βγήκα να κάνω καραγκιοζιλίκια ούτε και χαζά σκανδαλάκια. Ο ηθοποιός είναι ένας καλλιτέχνης που πρέπει να υπηρετεί όλα τα είδη με την ίδια σοβαρότητα- είτε παίζει στην Επίδαυρο είτε στο «Δελφινάριο», το οποίο δεν υποτιμώ καθόλου» είπε ο ηθοποιός για τη συμμετοχή του στο DWTS.

Ενώ δήλωσε: «μου αρέσει η νοοτροπία του νικητή. Τα κριτήρια του Dancing δεν είναι χορευτικά. Ο κόσμος δεν ψηφίζει πάντα αυτόν που χορεύει καλά, αλλά εκείνον που κάνει περισσότερη πλάκα ή είναι πιο δημοφιλής. Όλοι οι διαγωνιζόμενοι εκ των υστέρων ανακαλύψαμε ��τι η Ντορέττα ήταν πολύ καλύτερη από εμάς στον χορό. Τόσο καλύτερη που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα έπρεπε να λάβει μέρος στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά να διαγωνιστεί με επαγγελματίες χορευτές. Όταν είδαμε τις δυνατότητές της ,δεν μπορούσε να την πλησιάσει κανείς από εμάς».

Για την αρχή της καριέρας του εξομολογήθηκε πως «όταν ήρθα από τα Τρίκαλα δεν ήξερα κανέναν. Ήμουν 19 ετών κι όταν τους έλεγα να ασχοληθώ με το θέατρο μου έλεγαν “τι θέλεις εδώ βλάχε; Άντε σήκω φύγε”. Στην αρχή βίωσα τον ρατσισμό, αλλά προχώρησα έχτισα τις σχέσεις μου και στάθηκα τυχερός επειδή συνάντησα καλούς ανθρώπους. Με βοήθησε πολύ το ότι δούλεψα νύχτα, γιατί η νύχτα είναι μεγάλο σχολείο»..

Ο Κώστας Κρομμύδας μετά την πρώτη του συγγραφική απόπειρα «Μπαμπά, μεγάλωσε με», κυκλοφόρησε και δεύτερο βιβλίο με τίτλο «Η ζωή που έλειπε».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top