Γιώργος Μαζωνάκης: «Σε αυτή τη ζωή ήμουν εργάτης. Τίποτα δεν μο�� χαρίστηκε. Τα διεκδίκησα!»

«Όσο μεγαλώνω, ερωτεύομαι όλο και πιο δύσκολα» ομολογεί

Γιώργος Μαζωνάκης: «Σε αυτή τη ζωή ήμουν εργάτης. Τίποτα δεν μου χαρίστηκε. Τα διεκδίκησα!»

Επιμέλεια: Βεργιώτη Χριστίνα

Μια εκ βαθέων εξομολόγηση έκανε ο Γιώργος Μαζωνάκης στον «89,8 Δρόμος Fm», μιλώντας στη Ράνια Τραγόμαλλου.

Ο τραγουδιστής, με αφορμή τα 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο ελληνικό πεντάγραμμο και τη δισκογραφία, έκανε τον απολογισμό και την αυτοκριτική του, μιλώντας για το παρόν του και το πόσο καλά νιώθει πλέον με τον εαυτό του.

Picture 018.jpg
Γυρίζοντας το χρόνο πίσω, λέει πως «σαφώς με ωρίμασαν αυτά τα χρόνια, και συνεχίζω να ωρ��μάζω ως άνθρωπος και τραγουδιστής».

Τόνισε μάλιστα πως δεν μετανιώνει για τίποτα απ΄όσα έχει κάνει:

«Είτε ήταν καλές, είτε κακές εμπειρίες, μου έδειξαν το δρόμο μέχρι εδώ. Τη ζωή, πρέπει να την παρατηρείς».

Τα 20 χρόνια αυτά όμως δεν ήταν ρόδινα όπως λέει:

«Δυσκολίες υπήρχαν πάρα πολλές ως προς τη σχέση τη δική μου, με τον εαυτό μου. Πριν δέκα χρόνια, δεν τα “λέγαμε” καλά. Έπεσα με τα μούτρα στη δουλειά. Είχα αφήσει το “Γιώργο” και ασχολήθηκα με το “Μαζωνάκη”. Παλιά, ίσως να μην πρόσεχα και να μην αγαπούσα τόσο το Γιώργο. Όλα όμως συμβαίνουν για κάποιο λόγο».

Σήμερα, ��χει καταφέρει και τα έχει ισορροπήσει. «Διανύω καλή περίοδο» λέει. Είναι σε καλή φάση, και του φαίνεται. Σε αυτό παίζει μεγάλο ρόλο τόσο η προσωπική όσο και η επαγγελματική του ζωή, αφού θεωρεί ότι, «ευλογία είναι οι φίλοι και οι συνεργάτες μου».

mazwnakis4.jpg

Αναφερόμενος στο… “star system” της Ελλάδας, λέει πως δεν υπάρχει και μάλιστα το αιτιολογεί:

«Ποτέ δεν με έχει κυνηγήσει φωτογράφος σε πολύ προσωπικές στιγμές. Είναι κάτι που το έχτισα. Σιγά τ’ αυγά! Είμαστε μια πολύ μικρή χώρα, που είναι δύσκολο να είσαι star με την έννοια του star system. Τα πράγματα στην Ελλάδα, είναι λίγο πιο οικογενειακά».

Αυτό που πολλοί δεν ξέρουν για το Γιώργο Μαζωνάκη, είναι όπως ομολογεί και ο ίδιος, ότι είναι πολύ ντροπαλός. Δηλώνει δε «εσωστρεφής» με τις κάμερες και τα μικρόφωνα, αλλά «εξωστρεφής» με τους φίλους του.

mazwnakis3.jpg
Στην προσωπική του ζωή πάντως, παραδέχεται πως είναι «συναισθηματικός» ενώ παράλληλα είναι και «control freak σε δουλειά και σχέσεις».

Όσο για τον έρωτα; Λέει πως «δεν έχω ζήσει ακόμα έναν μεγάλο έρωτα», τονίζοντας πως «ερωτεύομαι, αλλά όσο μεγαλώνω λίγο δυσκολότερα. Αρχίζεις και παραξενεύεις», καταλήγει αστειευόμενος.

Αν πάντως περιμένετε να τον δείτε ��α τουιτάρει ή να ποστάρει στο Facebook, τζάμπα κόπος, μιας και όπως ομολογεί με τα social media δεν έχει καμία σχέση, εξηγώντας το λόγο:

«Δεν έχω σκοπό να καθοδηγήσω τις μάζες. Τραγουδιστής είμαι. Δεν θέλω να πετύχω κάποιο στόχο και δεν με αφορά να πω την άποψη μου επηρεάζοντας τους νέους».

mazonakis1.jpg
Ποια είναι η θέση του όμως απέναντι στη «Χρυσή Αυγή»;

«Είμαι κατά της βίας και των ανθρώπων που λένε την άποψη τους κρυμμένοι πίσω από μια κουκούλα. Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, δεν υπάρχει καλύτερο πολίτευμα από τη Δημοκρατία. Αν υπάρχει, ας μας το δείξουν».

Και φυσικά, δεν παρ��λειψε να αναφέρει πως δυο ήταν τα μεγάλα του όνειρα: Το τραγούδι και το θέατρο. Το ένα το κατέκτησε. Στο άλλο, δεν κρύβει την επιθυμία του να συμμετάσχει, αρκεί όπως λέει να δει κάποιος κάτι σ΄εκείνον και να του κάνει την πρόταση.

Picture 020.jpg
Πάντως μην κάνετε ποτέ το λάθος να τον ρωτήσετε ποιο είναι το αγαπημένο του τραγούδι! Θα σας απαντήσει…ΟΛΑ, αφού όπως εξηγεί, «είναι βιωματικά. Τραγούδια που σε κάθε εποχή γούσταρα να τα πω. Μου θυμίζουν μέρες, εμπειρίες, πρόσωπα, συναισθήματα, καταστάσεις».

Με τον κόσμο που τον ακολουθεί πιστά και με το κοινό του παραδέχεται πως υπάρχει «πάντα ένα ερωτικό παιχνίδι», αν και τονίζει πως αποφεύγει να φλερτάρει με θαυμάστριες.

Τέλος, έχοντας φιλοσοφήσει τη ζωή, στέλνει το δικό του μήνυμα:

«Είμαι αισιόδοξος άνθρωπος. Ίσως να φαίνεται ρομαντικό και γλυκανάλατο, αλλά είναι πολύ σημαντικό να ξυπνάμε και να είμαστε υγιείς. Η ευτυχία της ζωής, είναι τα μικρά, καθημερινά πράγματα. Η απλή καθημερινότητα. Έχω περάσει εποχές, που το ψυγείο μου δεν ήταν γεμάτο και ήμουν στα κάτω μου. Σε αυτή τη ζωή ήμουν εργάτης. Τίποτα δεν μου χαρίστηκε. Τα διεκδίκησα όλα! Σ’ αυτή τη ζωή, δεν υπάρχει λόγος να βαριέσαι» συμπεραίνει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top