ΔΕΙΤΕ: Ημίγυμνες και αρετουσάριστες φώτο της Reeva Steenkamp πριν δολοφονηθεί από τον Pistorius

Τις τράβηξε λίγους μήνες πριν πεθάνει, για συγκεκριμένο παραλήπτη!

Το φως της δημοσιότητας είδαν αρετουσάριστες, ημίγυμνες φωτογραφίες της Reeva Steenkamp, λίγους μήνες πριν δολοφονηθεί από τον Oscar Pistorius!

reeva1.jpg

Τις φώτο, τράβηξε η 30χρονη καλλονή, με σκοπό να τις στείλει σε έναν συγκεκριμένο, μυστηριώδη παραλήπτη, η ταυτότητα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστή ακόμα.

reeva2.jpg
Όπως θα παρατηρήσετε κι εσείς, οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί σε ασπρόμαυρο φόντο, με τη Reeva να είναι ξαπλωμένη άλλοτε σε ένα καναπέ, και άλλοτε ��ε ένα κρεβάτι.

reeva3.jpg
Ο φωτογράφος, Garreth Barclay, για τον οποίο πόζαρε η Steenkamp, ισχυρίζεται πως καμία φωτογραφία δεν είναι «πειραγμένη», μιας και ποτέ δεν τις επεξεργάστηκε.

reeva4.jpg
Μάλιστα, αποκάλυψε πως η 30χρονη καλλονή, ήταν εμφανισιακά, ακριβώς όπως τη βλέπετε στις εν λόγω φωτογραφίες. Αψεγάδιαστη.
Σε μια από αυτές μάλιστα, διακρίνεται ξεκάθαρα και το tattoο που είχε η Reeva στην πλάτη της, και έγραφε στα ιταλικά:

«Only God will judge me», δηλ��δή «Μόνο ο Θεός θα με κρίνει», μια αγαπημένη της φράση, την οποία της την «πέρασε» ο παππούς της.

reeva5.jpg
Την ίδια στιγμή, ο 26χρονος Oscar Pistorius περιμένει να δικαστεί για το φόνο της 33χρονης καλλονής, μιας και η δίκη του αναβλήθηκε μέχρι τις 19 Αυγούστου.
​​​

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top