Παπακαλιάτης: «Έβγαλα τα λιγότερα λεφτά που έχω βγάλει σε δουλειά μου στο ”Αν”»

Δείτε την ανατρεπτική συνέντευξη του σκηνοθέτη και ηθοποιού

​Μια ανατρεπτική συνέντευξη από το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου μένει στο Λος Άντζελες έδωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

«Θεωρώ ότι αν σπρώχνεις συνέχεια για να ανέβεις στην κορυφή, κάποια στιγμή που θα ανέβεις θα πέσεις . Αυτό πάει να πει πως δεν ήσουν έτοιμος να ανέβεις» υποστηρίζει ο σκηνοθέτης και ηθοποιός.

Ο Χριστόφορος βρίσκεται μόνος του αυτό το διάστημα στο Λ.Α για την προώθηση της ταινίας του.

Για την ταινία του «Αν» είπε πως «στόχος μου όταν ξεκίνησα να γράφω το «Αν» δεν ήταν να βγάλω πολλά χρήματα. Πιο πολύ ήλπιζα και ήθελα να καταφέρω να φτιάξω την ταινία.. Δεν περίμενα την εισπρακτική επιτυχία. Πληρώθηκα αξιοπρεπώς, αλλά έβγαλα τα λιγότερα λεφτά που έχω βγάλει σε δουλειά μου τα τελευταία χρόνια».

Όταν ξεκίνησε η προβολή στο Λος Άντζελες, τόνισε πως «ένιωθα τόσο μικρούλης από το άγχος μου και τον πανικό μου. Δίπλα μου καθόταν η Ολυμπία Δουκάκης, τεράστια τιμή για μένα. Μου χάιδευε τον ώμο και μου έλεγε “μην αγχώνεσαι”. Τότε πήγα και άναψα τσιγάρο και πηρά τηλέφωνο στην Ελλάδα γιατί είχα την ανάγκη να είμαι κοντά με κάποιον. Εδώ τα πράγματα είναι σκληρά και άγρια, αλλά γοητευτικά»!

Μια ανατρεπτική απάντηση έδωσε και στην ερώτηση του Σταύρου Θεοδωράκη: «Όσο πιο πολύ καταλαβαίνεις, τόσο πιο πολύ βασανίζεσαι». Ο Παπακαλιάτης είπε: «συμφωνώ απόλυτα. Γι’ αυτό κάποιοι άνθρωποι ανακάλυψαν τα αντικαταθλιπτικά και πήραν νόμπελ».

Δείτε ένα απόσπασμα.​​

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top