Αντώνης Ρέμος: «το επόμενο βήμα είναι ένα παιδί»

Τι λέει για τον γάμο με την Υβόννη Μπόσνιακ και την κόντρα με τον Σφακιανάκη;

Αντώνης Ρέμος: «το επόμενο βήμα είναι ένα παιδί»

Είσαι stand-by για τον γάμο του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ που οι φήμες τον τοποθετούν μέσα στο Καλοκαίρι; Πριν βιαστείς να ραφτείς, ο τραγουδιστής απαντά αν θα ντυθεί γαμπρός ή όχι και αν σχεδιάζει να γίνει πατέρας, ενώ δεν παραλείπει να αναφερθεί στην κόντρα του με τον Νότη Σφακιανάκη... «καρφώνοντάς» τον ξανά!

Γάμος «όχι», παιδί... «ναι»!

«Σε ό,τι αφορά το γάμο, είμαι σε χαλαρή φάση. Δε σκοτίζομαι, δεν αγχώνομαι, ούτε αισθάνομαι την ανάγκη να προβώ σε μια τέτοια κίνηση. Οι γ��ναίκες πιέζονται και βιολογικά, αλλά το έχουν και πολύ στο μυαλό τους από μια ηλικία και μετά», λέει ο τραγουδιστής, που μάλλον δεν το έχει στα άμεσα σχέδιά του να το πάρει το κορίτσι.

remos.jpg

Όσο για εκείνους που τον κατηγορούν ότι «πουλάει» την προσωπική του ζωή στα περιοδικά; «Έχω ένα σπίτι στο Πήλιο και πάω εκεί και κάθομαι, δεν κάνω τίποτα. Και πάντα βρίσκονται εκεί και βγάζουν φωτογραφίες και τις επόμενες ημέρες δημοσιεύονται. Τι να κάνω δηλαδή; Να πάω διακοπές πενήντα μέτρα κάτω από την γη;».

Πάντως, ο Αντώνης δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να γίνει μπαμπάς: «επειδή οι περισσότεροι φίλοι μου που έχουν ήδη κάνει παιδιά μου λένε πόσο γουστάρουν και πόσο έχει αλλάξει η ζωή τους, πιστεύω ότι αυτό θα είναι και για μένα το επόμενο βήμα. Το μόνο επόμενο βήμα που έχω στο μυαλό μου και θα ήθελα να πραγματοποιήσω»!

«Δεν κάνω τον πολιτικό με το μικρόφωνο»

«Κάποιοι σε αυτό τον χώρο επιδιώκουν αυτού του είδους την δημοσιότητα. Εγώ δεν είμαι από αυτούς. Κι επειδή δεν δίνω δικαιώματα, ο Τύπος αναπαράγει κάτι βλακείες. Βλακείες, όμως, π@π@ριές». Γιατί δηλαδή πρέπει να ασχολούμαστε με μια π@π@ριά; Την ανέχομαι, όμως, μέχρι το σημείο που δεν γίνεται χυδαία και έχω αποφασίσει στο εξής να παίρνω τα μέτρα μου», συνεχίζει ο τραγουδιστής και αποκαλύπτει ότι πριν από λίγο καιρό έκανε την πρώτη του αγωγή για κάποιο δημοσίευμα.

remos2.jpg

Από τα «βέλη» του Αντώνη δεν ξέφυγε ούτε ο... «αγαπημένος» του τώρα τελευταία, ο Νότης Σφακιανάκης. Και μπορεί τον συνάδελφό του να μην τον ονομάτισε, το ότι αναφέρθηκε σε εκείνον, όμως, είναι ξεκάθαρο: «εγώ δεν κάνω τον πολιτικό με το μικρόφωνο. Κάποιοι συνάδελφοί μου σήμερα πολιτεύονται από την πίστα. Εγώ όταν έχω από κάτω που βάλλεται καθημερινά και αγωνίζεται να μείνει όρθιος, να μην ισοπεδωθεί από την πολιτική, το μνημόνιο και τα προβλήματα, δεν πρόκειται να τον ξαναρίξω σ’ αυτό τον προβληματισμό την ώρα που έχει βγει να τραγουδήσει. Εγώ θέλω να ‘ρθει ο άνθρωπος εκεί μέσα, να γουστάρει, να καψουρευτεί, ν’ αδειάσει η ψυχή του από τα προβλήματα».

Το ότι στη συνέχεια ο Αντώνης αναφέρει «είμαι διασκεδαστής αλλά δεν θα πω τα “Kαγκέλια” και το “Αέρα, πατέρα”», να το εκλάβουμε ως... «μπηχτή» για τους συναδέλφους του που λένε αυτά τα τραγούδια στο πρόγραμμά τους;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top