Ξανά στα δικαστήρια ο Τεό Θεοδωρίδης, το μοντέλο που είχε συλληφθεί για δια��ίνηση κοκαΐνης

Θα ζητήσει μια δεύτερη ευκαιρία -ΔΕΙΤΕ τι λέει ο δικηγόρος του

Ξανά στα δικαστήρια ο Τεό Θεοδωρίδης, το μοντέλο που είχε συλληφθεί για διακίνηση κοκαΐνης

Μια δεύτερη ευκαιρία θα ζητήσει από τους δικαστές ο Τεό Θεοδωρίδης, το διεθνούς φήμης μοντέλο, που το Φεβρουάριο του 2009 είχε συλληφθεί για διακίνηση 4 κιλών κοκαϊνης, στη Θεσσαλονίκη.

Έκτοτε, έχουν περάσει τέσσερα ολόκληρα χρόνια, και όλα πλέον έχουν αλλάξει για τον Τεό, ο οποίος από τις φυλακές Διαβατών όπου εκτίει την ποινή του, όχι μόνο δηλώνει μετανοημένος, αλλά και έτοιμος για μια νέα αρχή.

Μιλώντας στο Star, ο Σάκης Κεχαγιόγλου, συνήγορος του 37χρονου μοντέλου, είπε πως ο Τεό όχι μόνο έχει δείξει όλο αυτό το διάστημα καλή συμπεριφορά, αλλά και ειλικρινή μεταμέλεια:

«Δεν έχω δει άλλο κρατούμενο που να τα δικαιούται περισσότερο, απ΄όσο αυτός ο εντολέας μου».

Το δικαστήριο τότε, είχε επιβάλλει πρωτόδικα στο 37χρονο μοντέλο, 18 χρόνια φυλακή για τη διακίνηση κοκαΐνης. Την άλλη Πέμπτη, ο Τεό Θεοδωρίδης θα καθίσει και πάλι απέναντι από τους δικαστές, προκειμένου να τους πείσει για τη μεγάλη του αλλαγή.

Τεο.jpg

Κατά τη διάρκεια της ποινής του, ο Τεό εκτελούσε χρέη ελαιοχρωματιστή στη φυλακή:

«Όποτε πήγαινα τον έβρισκα με μια σαλοπέτα και μπογές» λέει ο Σάκης Κεχαγιόγλου, και προσθέτει πως όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα για τον εντολέα του:

«Η κοινωνική υπηρεσία και οι συγκρατούμενοι του με τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους έχουν να λένε για το χαρακτήρα και την προσωπικότητα του, το χιούμορ και την καλοσύνη του».

Τεο Θεοδωριδης.jpg

Όσο για το τι κάνει ο Τεό τις ώρες που δεν εργάζεται; Tις περνά στη βιβλιοθήκη των φυλακών:

«Διάβασε χιλιάδες βιβλία, πήρε την πρώτη του άδεια, και βοήθησε συγκρατουμένους του να απεξαρτηθούν» συμπλήρωσε ο Σάκης Κεχαγιόγλου, ο οποίος τόνισε πως το μοντέλο τιμώρησε με όλα αυτά, κυρίως τον εαυτό του:

«Τον εαυτό του κυρίως τιμώρησε. Έχει εμπιστοσύνη στους δικαστές του Εφετείου του. Η ζωή του, είναι στα χέρια τους!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.



​​

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top