Ο Μ. Χατζηγιάννης τραγούδησε χωρίς κόσμο για να αποφύγει τον Α. Ρέμο

Ούτε ζωγραφιστό δεν θέλει να τον βλέπει τον πρώην της Ζέτας

Μία ακόμ�� συναυλία αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε χθες στη Λάρνακα με τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών. Εκεί λοιπόν θα εμφανίζονταν η Άννα Βίσση, ο Αντώνης Ρέμος, αλλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης!

Η εμφάνιση του Μιχάλη ήταν προγραμματισμένη για τις 23:00, ώρα που θα έβγαινε και η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος. Ο καλλιτέχνης όμως είχε άλλα σχέδια. Σύμφωνα με πληροφορίες, το μεσημέρι που έκαναν μια τελευταία συνάντηση οι διοργανωτές ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τους ξεκαθάρισε ότι θέλει να εμφανιστεί νωρίτερα.

Και όταν λέμε νωρίτερα, εννοούμε πολύ νωρίτερα. Στις 17:30 το απόγευμα βγήκε ο καλός της Ζέτας Μακρυπούλια για να τραγουδήσει, είκοσι λεπτά μετά την έναρξη της συναυλίας και μάλιστα μπροστά σε κοινό μόλις 50 ατόμων!!!

52804e667e51a1ffe5b4b23ad3f56e8f_L.jpg

Οι κακές γλώσσες λένε ότι ο λόγος που ήθελε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης να βγει τόσο νωρίς ήταν για να μην έρθει τετ α τετ με τον Αντώνη Ρέμο. Οι δυο τους βλέπετε δεν τα είχαν πάει καθόλου καλά όταν είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν, ενώ θα ήταν και κάπως άβολο να βρεθούν στο ίδιο μέρος ο πρώην και ο νυν της Ζέτας.

Υπάρχουν βέβαια και άλλοι που λένε ότι ο Μιχάλης είχε πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και έπρεπε να φύγει νωρίς, όμως κανείς δεν μπορεί να το πει με βεβαιότητα.

Πάντως ο τραγουδιστής μια μικρή ήττα την έφαγε, αφού θα πρέπει να ήταν η πρώτη φορά που τραγούδησε μπροσ��ά σε τόσο λίγους ανθρώπους.​

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top