Ν. Σφακιανάκης: «Έλληνας γίνεσαι»!

«Αν αντιληφθείς τη γλώσσα γίνεσαι Έλληνας»

Ν. Σφακιανάκης: «Έλληνας γίνεσαι»!

Πρώτη δημοσίευση:23/05/13, 01:05

Με militaire look και πηλίκιο της Ανατολικής Γερμανίας εμφανίστηκε σε συνέντευξή του ο Νότις Σφακιανάκης και εξύμνησε για μία ακόμα φορά την ελληνική φυλή.

«Έλληνας γίνεσαι», είπε ο γνωστός τραγουδιστής, εξηγώντας το σκεπτικό του:

«Αν θες να σκεφτείς γίνεσαι Έλληνας. Εάν αντιληφθείς τη γλώσσα, την κατανοήσεις, γίνεσαι Έλληνας. Η γλώσσα είναι η Ελλάδα. Ο ελληνικός λόγος, η σκέψη είναι η Ελλάδα. Οι κάτοικοι της χώρας των Ελλήνων είναι όλοι Έλληνες;» αναρωτήθηκε.

Ο τραγουδιστής επανέλαβε την πεποίθησή του ότι εξ ανάγκης ο δυτικός κόσμος μιλούσε πάντα ελληνικά, τονίζοντας ότι η αγγλική γλώσσα και όχι μόνο έχει πολλά στοιχεία από την ελληνική γλώσσα.

«Αν αφαιρέσουμε από τη γλώσσα των εγγλέζων τα ελληνικά στοιχεία θα έμενα ένα μπαρ μπαρ μπαρ, εξού και το βάρβαρος», είπε.

Τέλος ο Νότις μίλησε και για τις… ράτσες τονίζοντας:

«Οι ράτσες προσδιορίζονταν από το αίμα. Αυτό το πράγμα μέσα στο χρόνο έχει μπερδευτεί, ��πήρξαν κάποιες προσμείξεις μεταξύ των λαών, από τη στιγμή που οι λαοί μέσω του εμπορίου άρχισαν να έρχονται σε επαφή. Μέσα όμως στο αίμα του κάθε ανθρώπου υπερισχύει το πιο δυνατό χρωμόσωμα, το πιο δυνατό συστατικό του αίματός τους. Στην δική μου την περίπτωση έχει επικρατήσει το ελληνικό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top