Βίντεο star.gr: η πρεμιέρα Βανδή - Κοκκίνου - Οικονομόπουλου

Τι είπαν Δέσποινα - Νίκος. Σε ποιόν και τι αφιέρωσε η Έλλη;

Βίντεο star.gr: η πρεμιέρα Βανδή - Κοκκίνου - Οικονομόπουλου

Πρεμιέρα με έμφαση στην διασκέδαση και όχι στα «φανταχτερά» σόου έκαναν το βράδυ της Παρασκευής η Δέσποινα Βανδή, η Έλλη Κοκκίνου και ο Νίκος Οικονομόπουλος! Το star.gr ήταν εκεί και σας μεταφέρει όλα όσα είδε στο κατάμεστο νυχτερινό κέντρο.

Με μαύρο ολόσωμο κορμάκι με την πλάτη όλη έξω, αλλά και ένα εντυπωσιακό μίνι στο δεύτερο πρόγραμμα, η Δέσποινα τραγούδησε το νέο της κομμάτι δια χειρός Φοίβου, «Μου ‘Χεις Περάσει», αλλά και επιτυχίες της που έχουν αγαπηθεί από τον κόσμο, όπως τα «Νυχτολούλουδο» και «Στα ‘Δωσα Όλα».

Με ανεβασμένη διάθεση και ασπρόμαυρο μίνι με κρόσια, η Έλλη Κοκκίνου ξεσήκωσε επίσης τον κόσμο. Εκεί που όλοι τέντωσαν τα αυτιά τους, πάντως, ήταν όταν την άκουσαν να αφιερώνει το τραγούδι της «Κοσμοθεωρία»! Όνομα δεν είπε, αλλά η φράση «μου ταιριάζει απόλυτα» ήταν όλο νόημα...

«Πάμε να διασκεδάσουμε και να ξεχάσουμε τα προβλήματα», είπε ο κουστουμαρισμένος Νίκος Οικονομόπουλος από μικροφώνου και όλοι τον ακολούθησαν πάνω και κάτω από τα τραπέζια.

Μεταξύ άλλων, στο νυχτερινό κέντρο είδαμε τον Φοίβο, τον Ντέμη Νικολαΐδη, τους ηθοποιούς Κλέων Γρηγοριάδη, Νικολέτα Καρρά και Ορφέα Αυγουστίδη, την Βίκυ Γεροθόδωρου και τον Ηλία Ψινάκη (πρεμιέρα για πρεμιέρα δεν έχει αφήσει αυτή την εβδομάδα). Όχι, τον Γιώργο Μπόγρη δεν τον πήρε κάπου το μάτι μας, αλλά κάτι μας λέει πως η αφιέρωση της Έλλης σε εκείνον πήγαινε!

Δείτε το βίντεο του star.gr από την βραδιά!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top