Πάει για το ΤΕΤΑΡΤΟ μωρό η Ευγενία Μανωλίδου! Βάζουν μπρος με τον Άδωνι!

«Πρώτη φορά στη ζωή μου, θέλω να κάνω ένα μωρό για μένα» λέει

Πάει για το ΤΕΤΑΡΤΟ μωρό η Ευγενία Μανωλίδου! Βάζουν μπρος με τον Άδωνι!

Έτοιμη για το ΤΕΤΑΡΤΟ μωρό της δηλώνει η Ευγενία Μανωλίδου, που πλέον έχει «ψηθεί» στην ιδέα, και θέλει να χαρίσει έναν ακόμη απόγονο στον Άδωνι Γεωργιάδη.

Η μουσικός-παρουσιάστρια, έχει ήδη τρία παιδιά. Τα δυο πρώτα, τα απέκτησε από τον πρώην γάμο της, με το ζωγράφο Θεόδωρο Μανωλίδη. Το τρίτο, το απέκτησε με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Πλέον όμως, τα τρία δεν της είναι αρκετά όπως λέει!

«Εγώ τουλάχιστον, πρώτη φορά τώρα θέλω να κάνω ένα μωρό. Το πρώτο μου, το έκανα στα 20, το άλλο στα 22, το τρίτο στα 30. Και όλα τύχανε, προκύψανε. Τώρα θέλω να κάνω εγώ, ένα μωρό, για μένα! Θέλω μωρό! Τα βλέπω, τα μυρίζω, τα πιάνω…»

Παράλληλα, μίλησε και για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά το διαζύγιο της από τον γνωστό ζωγράφο, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει και την ευγνωμοσύνη της στον Άδωνι, για τη βοήθεια που της προσέφερε αυτές τις δύσκολες στιγμές:

«Με βοήθησε πάρα πολύ ο Άδωνις και η μουσική μου. Ένα από τα πιο σημαντικά έργα της ζωής μου το οποίο βραβεύτηκε το 2006, το έγραψα εκείνη την περίοδο. Έκανα πολλή συζήτηση και κουβέντα με τον Άδωνι.

Νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη για εκείνον, και δεν θα το ξεχάσω ποτέ, γιατί τότε ο Άδωνις, ήταν σε μια φάση που ήταν ελεύθερος, σε μια πολύ καλή και δημιουργική ηλικία. Επέλεξε όμως να είμαι μαζί μου, που εγώ είχα προβλήματα, δυο παιδιά, και κανένα στήριγμα από πουθενά».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top