Ποιος είναι ο «ψήστης» της Κατερίνας Στανίση;

Έγινε γνωστός από το σλόγκαν: «Στα μπούτια, στα μπούτια»!

Ποιος είναι ο «ψήστης» της Κατερίνας Στανίση;

​Θραύση κάνει ο πιο γνωστός κρεοπώλης της Αθήνας μετά τη συμμετοχή του στη διαφήμιση των Jumbo με την Κατερίνα Στανίση.
stanisi 001.jpg
Ουρά χιλιομέτρων σχηματίζεται καθημερινά στην οδό Καλλιδρομίου με κόσμο που περιμένει υπομονετικά τον Γιάννη Μαρόλη να τους εξυπηρετήσει. Ο Γιάννης είναι φανατικός λάτρης της ροκ μουσικής.

stanisi 002.jpg
Το καλύτερο όλων είναι που έκανε guest star στη διαφήμιση ως ο εαυτός του λέγοντας την ατάκα «Στα μπούτια, στα μπούτια»!

«Με πειράζουν οι πελάτες μου λέγοντας “μα εσύ είσαι ροκάς, τι κάνεις με τη Στανίση”; Πηγαίνω μόνο σε συναυλίες και η τελευταία ήταν των Red Hot Chili Peppers» δηλώνει με χιούμορ ο κρεοπώλης.

Ο Γιάννης ήρθε από τη Σκύρο στην Αθήνα μαζί με τη μητέρα του. Στα 26 βρήκε τη γυναίκα της ζωής του και εδώ και 25 χρόνια είναι ο κρεοπώλης των Εξαρχείων!

Όλο μας εκπλήσσει, αφού δηλώνει και «καρατερίστας» και μάλιστα πρωταθλητής.

Πως έφτασε η χάρη του μέχρι την πασχαλινή διαφήμιση;

«Ο Τάσος Κυριακαντωνάκης, που δουλεύει στη Ribeye , εταιρεία παραγωγής του διαφημιστικού τυγχάνει να είναι και πελάτης του μαγαζιού και μου ζήτησε να ετοιμάσω το αρνί και το κοκορέτσι που χρησιμοποίησαν στο διαφημιστικό που γυρίστηκε στη Λούτσα. Ε κουβέντα στην κουβέντα με έπεισε να περάσω για casting και μετά κάναμε στη Λούτσα μια ολόκληρη ημέρα το γύρισμα» είπε.

stanisi 003.jpg
Οι πελάτες , τους οποίους γνωρίζει με το μικρό τους όνομα τον πειράζουν λέγοντάς του πως το φανελάκι στη διαφήμιση τον παχαίνει!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top