Το συγκινητικό μήνυμα του Στηβ Ντούζου στο Facebook, για το «χαμό» του πατέρα του

«Έχασα τον πιο σημαντικό άνδρα της ζωής μου», λέει

Το συγκινητικό μήνυμα του Στηβ Ντούζου στο Facebook, για το «χαμό» του πατέρα του

Συγκλονιστικό είναι το μήνυμα του Στηβ Ντούζου στο Facebook, για το χαμό του πατέρα του, Ανδρέα Ντούζου, ο οποίος όπως σας γράψαμε από το star.gr, έφυγε από τη ζωή, μετά από επτάχρονη μάχη με το Αλτσχάιμερ, που είχε ως αποτέλεσμα, να πέφτει και να χτυπάει, με το τελευταίο χτύπημα στο κεφάλι να είναι μοιραίο.

Ο γιος του, βγήκε και μίλησε για τον πατέρα του, με ένα πολύ συγκινητικό «αντίο», στον προσωπικό του λογαριασμό στο Διαδίκτυο:

«Λίγο πριν τα μεσάνυχτα έχασα τον πιο σημαντικό άνδρα της ζωής μου. Το πρότυπο μου. Τον πατέρα μου, Ανδρέα Ντούζο. Μετά από 7 χρόνια μάχη με το Αλτσχάϊμερ, τον Ιανουάριο, είχε ένα ατύχημα όπου από τότε έδωσε μια μεγάλη μάχη στην εντατική. Πάλεψε γερά, του δώσαμε ο,τι ήταν δυνατό από πλευράς μας, και ο,τι καλύτερο από ιατρ��κή φροντίδα. Δυστυχώς, δεν ήτανε αρκετό για να τον κρατήσει κοντά μας. Καλό ταξίδι Ντούζο… Οι αρχές σου, οι ιδέες σου, το ήθος σου, θα συνεχίσουν από εμένα και στη συνέχεια στον γιο μου. Οι ρίζες και οι δεσμοί οικογένειας που μας έδωσες, είναι βαθειές, ακριβώς εκεί που τις έχεις βάλει. Άρχοντα μου, Καλό Ταξίδι».

steve douzos facebook.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top