Στη χωματερή κατέληξαν τα προσωπικά αντικείμενα του Ωνάση, της Χριστίνας και του Αλέξανδρου

O Ρώσος μεγιστάνας, πετά από τον Σκορπιό ό,τι θυμίζει τον Έλληνα κροίσο

Στη χωματερή κατέληξαν τα προσωπικά αντικείμενα του Ωνάση, της Χριστίνας και του Αλέξανδρου

Πού να το φανταζότανε ο Ωνάσης, πως χρόνια μετά το θάνατο του, ένα από τα πιο αγαπημένα του μέρη στον κόσμο, ο Σκορπιός, θα κατέληγε σε ξένα χέρια, τα οποία θα πέταγαν πάνω από το νησί, ο,τι θύμιζε εκείνον και την οικογένεια του.

Να λοιπόν, που ένας από τους χειρότερους εφιάλτες του Ωνάση έγινε πραγματικότητα μετά θάνατον για τον Έλληνα κροίσο.

Βλέπετε, εδώ και μέρες στο Σκορπιό, έχει ξεκινήσει «επιχείρηση εκκαθάρισης», απ΄ο,τι θυμίζει τον Ωνάση, τον γιο του Αλέξανδρο, και την κόρη του Χριστίνα.

Ο Ρώσος μεγιστάνας Ριμπολόβλεφ (που αγόρασε το νησί), και η κόρη του Εκατερίνα, έχουν δώσει σαφή εντολή προκειμένου ��α γίνει ξεσκαρτάρισμα των παλιών αντικειμένων και πραγμάτων που χρησιμοποιούσαν ο Ωνάσης και η οικογένεια του.

«Ο,τι ανεκμετάλλευτο και παλιό υπάρχει, να πεταχτεί από το νησί. Να καθαρίσουν τα πάντα», έχουν πει.

Μέσα σε λίγα 24ωρα, η χωματερή του Σκορπιού, γέμισε από παλιοσίδερα, αλλά και από προσωπικά αντικείμενα που χρησιμοποιούσε ο Ωνάσης.

Ανάμεσα τους, ένα μικρό τρακτέρ με το οποίο όργωνε ο ίδιος το νησί, φυτεύοντας λουλούδια και δένδρα, τρία αυτοκίνητα Fiat ένα εκ των οποίων χρησιμοποιούσε η Χριστίνα για να μετακινείται στο νησί, και τρία μικρά χαρτοκοπτικά μηχανήματα.

Πολλά από τα παλιοσίδερα που συγκεντρώθηκαν, μεταφέρθηκαν σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στη Λάρισα, ενώ το τρακτέρ υπάρχει η πιθανότητα να επισκευαστεί και να χρησιμοποιηθεί ως ενθύμιο.

Τα μόνα που έχουν μείνει πάνω στο νησί φυλαγμένα, είναι κάποια ακριβά αυτοκίνητα (ένα εξ΄αυτών, το χρησιμοποίησε στο γάμο του με την Τζάκι).

ΠΥΡΕΤΩΔΕΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ:

Την ίδια στιγμή, οι εργάτες στο νησί εργάζονται ακατάπαυστα, προκειμένου να ξεκαθαρίσουν αντικείμενα που είχαν να χρησιμοποιηθούν 50 χρόνια, οι κηπουροί κλαδεύου�� και καθαρίζουν τα ξερόχορτα, ενώ δυο αρχιτέκτονες και λογιστές της διαχειρίστριας εταιρίας, καταγράφουν αντικείμενα και μελετούν τους χώρους ώστε να βγάλουν σχέδια για την ανακαίνιση των κτιρίων του νησιού, μιας και επιθυμία του Ρώσου μεγιστάνα ήταν να μην γκρεμιστεί κάποιο από τα σπίτια, αλλά να ανακαινιστούν πλήρως.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top