Μόνο ένα από τα τρία παιδιά του Jackson είναι δικό του!

Αποκαλύψεις για τον βιολογικό πατέρα στη δίκη για τον θάνατο του τραγουδιστή

Μόνο ένα από τα τρία παιδιά του Jackson είναι δικό του!

Ακόμα και... «πιπεράτες» αποκαλύψεις φαίνεται πως θα έχει η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην οικογένεια του Michael Jackson και της εταιρείας των συναυλιών του: η AEG «απειλεί» να αποκαλύψει ποιος είναι ο βιολογικός πατέρας των τριών παιδιών του τραγουδιστή!

jackson_kids.jpgΌπως σας έχουμε ήδη γράψει, η οικογένεια Jackson ζητά 32 δισ. ευρώ από την εταιρεία που διοργάνωσε το τελευταίο του tour, καταλογίζοντάς της ευθύνη για τον θάνατό του. Μετά την αποκάλυψη ότι ο «θρύλος της ποπ» είχε κρυφό εμφύτευμα με ουσία για ναρκομανείς, η AEG ετοιμάζεται να βγάλει στη φόρα τίνος είναι του Jackson τα παιδιά!

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν, μόνο ο μικρότερος γιος του Jackson, ο 10χρονος Blanket, έχει το DNA του τραγουδιστή, ενώ τα δύο μεγαλύτερα παιδιά -ο 16χρονος Prince και η 15χρονη Paris- έχουν άλλον βιολογικό πατέρα!

Μέχρι σήμερα, τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του «θρύλου της ποπ», με μητέρα την πρώην σύζυγό του Debbie Rowe, λέγεται πως ήρθαν στον κόσμο μέσω δωρητή σπέρματος. Μάλιστα, μεταξύ των ανδρών που έχουν υποστηρίξει ότι έδωσαν σπέρμα είναι ο πρώην δερματολόγος του τραγουδιστή, Arnold Klein και ο πάλαι ποτέ σωματοφύλακάς του, Matt Fiddes.

Η AEG, πάντως, διαμηνύει πως θα προσκομίσει στο δικαστήριο έγγραφα που αποδεικνύουν ποιός είναι ο πατέρας των παιδιών, αλλά και στοιχεία για την σχέση του Michael Jackson με την οικογένειά του, τα φάρμακα και το αλκοόλ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top