Αποκλειστικό star.gr: Παντρεύονται Αχιλλέας Βιγκόπουλος και Νικόλ Κοτοβός!

Δημοσίευσαν την αγγελία του γάμου τους!

Αποκλειστικό star.gr: Παντρεύονται Αχιλλέας Βιγκόπουλος και Νικόλ Κοτοβός!

Ρεπορτάζ: Στέλλα Αθανασάκη

Ε ναι λοιπόν! Το πήραν απόφαση και ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο λόγος για τον επιχειρηματία, Αχιλλέα Βιγκόπουλο και την «βασίλισσα» των cupcakes, Νικόλ Κοτοβός. Όχι, δεν πρόκειται για φήμη, δημοσιέυτηκε η αγγελία του γάμου το��ς.

kotovos---vigkopoulos-SMS-anti-gia-prosklitirio-1-315x236.jpg

Σας θυμίζουμε πως ζευγάρι ετοιμαζόταν να παντρευτεί στις 29 Σεπτεμβρίου του 2012 αλλά ανακοίνωσαν ότι ο γάμος δεν επρόκειτο να γίνει «εξαιτίας σημαντικών χρονικών περιορισμών» όπως είχαν πει.

Τσάμπα δηλαδή όσοι έτρεχαν σαν τους τρελούς για να ραφτούν, καθώς ο γάμος υποτίθεται ότι θα γινόταν ένα μόλις μήνα μετά τη γνωριμία τους. Η σχέση τους όταν μαθεύτηκε έπεσε σαν βόμβα στη showbiz καθώς είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε και τους δύο με άλλους συντρόφους.

5d025b0226549e60ff98dee553a26d2a_L.jpg

Τον Αχιλλέα Βιγκόπουλο με την Δήμητρα Ματσούκα και την Νικόλ Κοτοβός με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.



dimitramatsoulaaxileas.jpg

Όπως φαίνεται το διάστημα που πέρασε τους έδεσε ακόμα πιο πολύ και οι ίδιοι ανακοίνωσαν την αγγελία του γάμου τους στην εφημερίδα «Εστία».

kotovos3.jpg

«Ο Βιγκόπουλος Αχιλλέας, κάτοικος Αθηνών, γεννηθείς εις Αθήνας, του Νικολάου και της Αναστασίας, το γένος Τζιρατούδη, και η Νικόλ Κοτοβού, κάτοικος Αθηνών, γεννηθείσα εις Νέα Υόρκη, ΗΠΑ, το γένος Τσουνάκη, πρόκειται να έλθουν σε γάμο που θα γίνει στην Αθήνα» γράφει η αγγελία.

Άντε η ώρα η καλή! (Ελπίζουμε να μην αναβάλουν και πάλι το γάμο!)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top