Η Madonna φόρεσε… μπούρκα για να κάνει περίπατο με τον καλό της

Μην τη δει ο κόσμος χωρίς μακιγιάζ

Η Madonna φόρεσε… μπούρκα για να κάνει περίπατο με τον καλό της

Η Madonna έχει πολλές παραξενιές και το απέδειξε για μια ακόμα φορά. Αυτή την περίοδο βρίσκεται στη Βραζιλία για συναυλίες και είπε το… κορίτσι να βγει με το toy boy της για μια βολτούλα στην Ιπανέμα. Επειδή όμως δεν ήθελε να την αναγνωρίσει και κανείς, αποφάσισε να κουκουλωθεί από την κορυφή μέχρι τα νύχια.

madonna1.jpg



Τι κι αν ο 22χρονος καλός της και η παρέα του είχαν σκάσει από τη ζέστη και βγήκαν έξω με τα φανελάκια. Εκείνη, τυλίχτηκε με ένα μαντίλι, φόρεσε καπαρντίνα, μακρύ παντελόνι και συνέχισε τη βόλτα της.

madonna2.jpg

Βλέπετε η βασίλισσα της ποπ πρέπει να έφαγε τη φρίκη της από το video που βγήκε στη δημοσιότητα και την έδειχνε χωρίς ίχνος μακιγιάζ να παρακολουθεί χορευτικό event μαζί με το αγόρι της. Ε… βλέπετε όσο και να θέλει να τα κρύψει, τα 54 χρόνια της φαίνονται στο πρόσωπό της, κι αν έχεις δίπλα σου το 22χρονο τεκνό γίνεσαι ολίγον τι ρεζίλι. Αφήστε που είναι κοτζάμ star και πρέπει πάντα να δείχνει τέλεια.

madonna3.jpg

Σου λέει λοιπόν, «σιγά μην κάτσω να σκάσω», φόρεσε τη μαντίλα και βγήκε. Το ύφος βέβαια του συνοδού της τα λέει όλα, αλλά τι να κάνει κι αυτός; Ιδιοτροπίες των stars είναι αυτές, θα τις ανεχτεί.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top