Παπακαλιάτης: Μιλάει για τη συμπρωταγωνίστρια του και..στάζει μέλι!

«Χωρίς τη Μαρίνα δεν θα ήταν έτσι η ταινία» τόνισε

Παπακαλιάτης: Μιλάει για τη συμπρωταγωνίστρια του και..στάζει μέλι!
​Καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε για τη νέα του ταινία «Αν» και για τη συμπρωταγωνίστρια του, Μαρίνα Καλογήρου που οι φήμες το τελευταίο διάστημα τους θέλουν ζευγάρι!!

Ο ηθοποιός είπε πως «επέλεξα τη Μαρίνα Καλογήρου βάση ταλέντου και… χημείας. Το κατάλαβα αμέσως μόλις μιλήσαμε. Γνωριζόμασταν λίγο, δεν είχαμε κάνει παρέα. Είμαστε πολύ διαφορετικοί, είμαστε από άλλους κόσμους. Αλλά αυτό είναι πολύ γοητευτικό. Από την πρώτη στιγμή που διαβάσαμε το σενάριο μαζί και της είπα τι είχα στο μυαλό μου, τότε και αυτή και εγώ ξέραμε ότι θα είμαστε μαζί σε αυτή τη δουλειά».

Ενώ, συνέχισε να μιλά με καλά λόγια λέγοντας πως «η Μαρίνα είναι μια πάρα πολύ όμορφη γυναίκα, πολύ γοητευτική και έχει θετική ενέργεια και κλάση. Είναι πάρα πολύ έξυπνη επαγγελματικά, αλλά και προσωπικά. Χωρίς τη Μαρίνα δεν θα ήταν έτσι αυτή η ταινία …»

Η Ελένη Μενεγάκη δεν έχασε ευκαιρία και τον ρώτησε αν γνωρίστηκαν περισσότερο μέσα από.. τις ερωτικές σκηνές! «Ορισμένες φορές τυχαίνει να το ζεις περισσότερο» της απάντησε ο Παπακαλιάτης.

Μπορεί βέβαια να έσταζε μέλι όταν μιλούσε για τη Μαρίνα, αλλά στην προσπάθεια του να ξεφύγει… δήλωσε πως «τα πάω καλά με την πάρτη μου και μου αρέσει να μένω μόνος μου. Είμαι κακός σύντροφος, όταν βρίσκομαι σε δημιουργική φάση».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top