Ποια τραγουδίστρια έγινε ρεζίλι σε live γιατί το μικρόφωνό της ήταν… κλειστό!!!!!

Δεν ήξερε πού να κρυφτεί το κορίτσι

Ποια τραγουδίστρια έγινε ρεζίλι σε live γιατί το μικρόφωνό της ήταν… κλειστό!!!!!

Κάνε το καλό και ριξ’ το στο γιαλό λέει ο λαός, αλλά η Cheryl Cole μάλλον θα το σκεφτεί πολύ να ξαναβγεί σε live εκπομπή για κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό.

Διότι η τραγουδίστρια βγήκε στον Τηλεμαραθώνιο για τον Καρκίνο στο Channel 4 να τραγουδήσει και να συνδράμει έτσι και στην καμπάνια Stand Up to Cancer, αλλά τελικά έγινε ρεζίλι.

cole1.jpg



Γιατί; Μα γιατί για κάποιο άγνωστο ακόμα λόγο, όταν ξεκίνησε να τραγουδά, το μικρόφωνό της ήταν κλειστό. Μουσική είχαμε, την Cheryl απαστράπτουσα την είχαμε, τις χορογραφίες τις είχαμε, αλλά έλειπε το βασικότερο. Δεν ακούγαμε φωνή βρε παιδιά!!!!

Αυτός πάντως δεν πτόησε την Cheryl Cole, η οποία παρά το τεχνικό πρόβλημα, συνέχισε και να… τραγουδά, άλλο αν δεν την ακούγαμε εμείς, και να χορεύει.

cole2.jpg



Το πιο περίεργο από όλα ήταν το γεγονός ότι ο κόσμος που βρισκόταν στο στούντιο, είχε λυσσάξει και χειροκροτούσε και φώναζε ασταμάτητα!!!!

Μπορεί να ακούγανε, κάτι, που δεν ακούσαμε εμείς… Κάποια στιγμή πάντως το πρόβλημα διορθώθηκε και την ακούσαμε τη φωνούλα της Cheryl, αλλά το κακό είχε γίνει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top