Η Lady Gaga γδύθηκε και ρίχτηκε στη μάχη κατά της ανορεξίας!

«Υπέφερα από διατροφικές διαταραχές από τα 15 μου» λέει

Η Lady Gaga γδύθηκε και ρίχτηκε στη μάχη κατά της ανορεξίας!

Μπορεί το τελευταίο διάστημα η Lady Gaga να δέχτηκε πολλές αρνητικές κριτικές για τα έντεκα κιλά που πήρε, και η σιλουέτα της να σόκαρε πολλούς, μιας και την είχαν συνηθίσει πολύ αδύνατη, αλλά η νεαρή τραγουδίστρια, αποφάσισε να πάρει το αίμα της πίσω.

Τι έκανε; γδύθηκε, έμεινε με τα εσώρουχα, και πόζαρε στο φακό, «μιλώντας» κατ΄αυτόν τον τρόπο, για τις διατροφικές διαταραχές τις οποίες αντιμετώπισε στην εφηβεία της.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ανέβασε η ίδια στο προσωπικό της site, η Lady Gaga, συνοδεύει έκαστη φώτο, και με ένα σχόλιο από πάνω.

gaga3.jpg

«Υπέφερα από ανορεξία και βουλιμία στα 15 μου. Αλλά σήμερα, απολαμβάνω την επανάσταση στο σώμα μου, για να δείξω πως έχω αυτοπεποίθηση».

Και συνεχίζει: «Ο φίλος μου, με προτιμά με καμπύλες. Όταν τρώω, νιώθω υγιής και δεν με νοιάζει για το πώς φαίνομαι. Είμαι ευτυχισμένη. Νιώθω πιο ευτυχισμένη από ποτέ!»

Στο τέλος, δίνει και το τελειωτικό «χτύπημα»:

«Δεν πρόκειται να γίνω ένα ψυχολογικό ράκος. Αυτή είμαι, και είμαι περήφανη με όσα κιλά κι αν έχω» είπε η Lady Gaga, στέλνοντας το δικό της μήνυμα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top