Η Φαίη Ζαφειράκου μας συστήνει τον δύο μηνών γιο της

Πώς θα βαφτίσει τον πρίγκιπά της;

Η Φαίη Ζαφειράκου μας συστήνει τον δύο μηνών γιο της

Δύο μήνες μετά από την γέννηση του γιου της η Φαίη Ζαφειράκου και ο σύζυγός της Ανδρέας Κομπόσης ποζάρουν μπροστά στο φωτογραφικό φακό μες στην ευτυχία, αγκαλιά με τον μικρό τους γιο.

moro1.jpg



«Ότι και να φανταζόμουν ήταν πολύ μικρό μπροστά σε αυτό που ένιωσα όταν τον κράτησα στην αγκαλιά μου. Αισθάνθηκα ολοκληρωμένη. Αν με ρωτούσες δηλαδή εκείνη τη στιγμή θα σου απαντούσα ότι δεν θέλω να δω τίποτε άλλο στη ζωή μου πια. Συγκινήθηκα πολύ, έκλαιγα και παρόλο που δεν τον είχαν καθαρίσει ακόμα τον φιλούσα με τις ώρες», είπε η Φαίη για την πρώτη φορά που συνάντησε τον γιο της.

moro2.jpg



Ο μικρός όπως λέει η μαμά του, της μοιάζει πολύ στα χρώματα, αφού είναι ξανθός, γαλανομάτης, ενώ όπως είπε θα ήθελε να πάρει από τον μπαμπά του το αίσθημα δικαίου, την ευγένεια και την καλή του ψυχή.

moro3.jpg



Αλλά και ο μπαμπάς Ανδρέας έχει χάσει το μυαλό του με τον μικρό.

«Θέλω να του μάθω μουσική και ονειρεύομαι τη στιγμή που θα παίζουμε μαζί μπάσκετ , ποδόσφαιρο και μπιλιάρδο. Εννοείται ότι θα του μάθω και πώς φλερτάρουν», είπε.

moro4.jpg



Το ζευγάρι μάλιστα έχει αποφασίσει από τώρα και για το όνομα του μπέμπη.

«Θα τον βαφτίσουμε Νικόλα που συμπτωματικά είναι το όνομα και του πατέρα της Φαίης. Επειδή όμως τον πατέρα της Φαίης τον έλεγαν Νικόλαο Δημοσθένη, θέλουμε να πάρει και τα δύο ονόματα», είπε ο Ανδρέας.

moro5.jpg



Μάλιστα η Φαίη αποκάλυψε ότι πέρασε κι ένα στάδιο επιλόχειας κατάθλιψης, το οποίο όμως μπόρεσε να το διαχειριστεί, αφού είχε αντιμετωπίσει την κατάθλιψη και στο παρελθόν.

«Όλες οι γυναίκες παρουσιάζουν συμπτώματα επιλόχειας κατάθλιψης, αλλά σε άλλες είναι πολύ έντονα. Στη δική μου περίπτωση, επειδή έχω περάσει κατάθλιψη κι έχω κι εμπειρία κρίσης πανικού, μπορώ να την αναγνωρίσω και δεν πανικοβάλλομαι. Πέρασα κατάθλιψη ένα μήνα πριν τελειώσει το σίριαλ “Της αγάπης μαχαιριά” γιατί έχασα τον πατέρα μου. Το γεγονός αυτό τάραξε εντελώς τη ζωή μου και ξαφνικά άρχισα να νιώθω ότι χάνω την ισορροπία μου. Ευτυχώς επισκέφθηκα κάποιον ειδικό, είχα δίπλα μου ανθρώπους που μπορούσαν να ακούσουν τα προβλήματά μου και κατάφερα να το ξεπεράσω», είπε.

moro6.jpg



Όσο για τα κιλάκια της εγκυμοσύνης. Η Φαίη Ζαφειράκου είπε ότι πήρε περίπου 20 κιλά και ότι αφέθηκε εντελώς κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Τώρα έχει χάσει τα 8 και με το θηλασμό δεν έχει όρεξη για φαγητό.

Προτεραιότητά της πλέον είναι ο μικρός της πρίγκιπας και όπως λέει, αν και της λείπει η δουλειά της θέλει να είναι δίπλα του τους πρώτους μήνες της ζωής του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top