Λοτσάρη – Σκορδάλης: σε διάσταση, αλλά… μαζί!

Τι συμβαίνει με το ζευγάρι; Χωρίζει ή όχι;

Λοτσάρη – Σκορδάλης: σε διάσταση, αλλά… μαζί!

Συνάντηση με τον Κωνσταντνίνο Σκορδάλη είχε η Νίνα Λοτσάρη, την ώρα που οι φήμες τους θέλουν ένα βήμα πριν το διαζύγιο. Κι ενώ το μυστήριο γύρω από το τι ακριβώς συμβαίνει με το ζε��γάρι όλο και πυκνώνει, κανείς από τους δύο δεν λέει το παραμικρό…

Σε φωτογραφία που δημοσιεύει το περιοδικό «Ok!», ο επιχειρηματίας και η performer βρίσκονται στη Γλυφάδα για επαγγελματικό ραντεβού και, μάλιστα, μοιράστηκαν την ίδια ομπρέλα όταν τους έπιασε η βροχή.

mesa.jpg

Ωστόσο, το ζευγάρι φέρεται ένα βήμα πριν τον χωρισμό, καθώς η Νίνα Λοτσάρη έχει απαθανατιστεί σε τρυφερό ραντεβού με 28χρονο ποδοσφαιριστή.

«Δεν γνώριζα τίποτα για τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν σήμερα. Πρώτο μου μέλημα είναι να προστατεύσω τα παιδιά μου. Δεν θέλω προς το παρόν να κάνω κανένα σχόλιο για την προσωπική μου ζωή. Η συνεργασία μου με την κα. Λοτσάρη είναι συγκεκριμένη και έχει καθοριστεί από εμάς τους δύο. Προσεχώς θα δωθούν περισσότερες διευκρινήσεις σε ό,τι με αφορά», είπε στην «Μεσημεριανή Μελέτη» ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης.

Αν και η Νίνα Λοτσάρη δεν θα συμμετέχει στη νέα θεατρική παραγωγή του 36χρονου επιχειρηματία, οι δυό τους θα συνεργαστούν σε μία παράσταση στο εξωτερικό, όπου η 38χρονη performer θα εμφανίζεται μαζί με συγκρότημα που παίζει βιολιά.

Σε διάσταση μεν… επαγγελματικά μαζί δε, δηλαδή!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top