Τα δάκρυα της Άριελ Κωνσταντινίδη για το χωρισμό της από τον Σ. Αλαφούζο

«Τον Σωκράτη τον αγαπώ ακόμα»

Τα δάκρυα της Άριελ Κωνσταντινίδη για το χωρισμό της από τον Σ. Αλαφούζο

Πρώτη ανάρτηση:30/08/12, 23:00​

Όλη την αλήθ��ια για τη σχέση της με τον Σωκράτη Αλαφούζο αποκάλυψε η Άριελ Κωνσταντινίδη, βάζοντας τέλος στις φήμες παντός είδους. Η γνωστή ηθοποιός λοιπόν επιβεβαίωσε ότι δεν είναι πια μαζί με τον Σωκράτη Αλαφούζο, ενώ παραδέχθηκε ότι διανύει ακόμα μια περίοδο πένθους.

«Είμαι σε μια φάση τακτοποίησης. Τα συναισθήματα πολλές φορές δεν ακολουθούν το σώμα άμεσα, οπότε χρειάζομαι το χρόνο μου να πενθήσω, να στεναχωρηθώ όσο χρειάζεται. Πενθείς κάτι που έχει φύγει από τη ζωή σου, έχει πεθάνει», είπε η ηθοποιός.

Τα μάτια της βουρκώνουν και η φωνή της σπάει όταν μιλάει για το τέλος της σχέσης της και τα σχέδια γάμου που δεν έγιναν πραγματικότητα.

«Αυτό το για πάντα νομίζω ότι είναι η μεγαλύτερη παγίδα που βρισκόμαστε όλοι οι άνθρωποι. Μαζί θα’ μαστε για πάντα. Κι εγώ το είχα πολύ μεγάλη ανάγκη αυτό το για πάντα, αλλά τελικά για πάντα δεν είναι τίποτα μαζί σου, παρά μόνο ο εαυτός σου. Αν το έχει στην καρδιά σου και στο μυαλό σου είναι για πάντα και δεν έχει σημασία αν είναι χειροπιαστό, αν το έχεις δίπλα σου, οπότε μ’ αυτό θέλω να προχωρήσω. Όπως και οι άνθρωποι που πεθαίνουν, δεν φεύγουν από το μυαλό σου ή από την καρδιά σου. Μπορεί να μην είναι μαζί σου δια ζώσης, αλλά είναι για πάντα. Αυτό το για πάντα το πιστεύω. Το άλλο το λίγο καταπιεστικό για πάντα δεν το πιστεύω», είπε.

Δεν δίστασε πάντως να παραδεχθεί ότι ακόμα αγαπάει τον Σωκράτη Αλαφούζο και έχει τις πιο τρυφερές αναμνήσεις από τη σχέση τους.

«Για το Σωκράτη εννοείται ότι μιλάω με αγάπη. Ήταν η ζωή μου. Αυτό δε θα σταματήσει ποτέ και από τους δύο. Είχαμε και έχουμε αγάπη», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top