ΔΕΙΤΕ: Video από την άφιξη του Jon Bon Jovi στην Κέρκυρα!

Απλός, ευγενικός και χαμογελαστός έφτασε στο νησί ο rock star!

ΔΕΙΤΕ: Video από την άφιξη του Jon Bon Jovi στην Κέρκυρα!

Τις προηγούμενες μέρες, σας είχαμε γράψει από το star.gr, πως ο Jon Bon Jovi επισκέφτηκε τη χώρα μας, και ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του διακοπές από την Κέρκυρα, ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκε και την Κεφαλονιά, όπου τίμησε τις παραδοσιακές νοστιμιές του νησιού, στο Φισκάρδο.

Σήμερα Πέμπτη, ο διάσημος ροκ σταρ, επέστρεψε ξανά στην Κέρκυρα από την κρουαζιέρα που έκανε στο Ιόνιο, και επιβιβάστηκε στο Lear Jet του, με το οποίο και αναχώρησε στις 11:00 το πρωί.

Η κάμερα, τον εντόπισε αρχικά στην «Σκάλα του Δημάρχου», στην περιοχή Γαρίτσα, όπου έφτασε με φουσκωτό μετά την αποχώρηση του από το πολυτελές γιοτ όπου φιλοξενούνταν μαζί με την οικογένεια του, τις τελευταίες ημέρες.

Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο αεροδρόμιο «Ιωάννης Καποδίστριας», απ΄όπου και επιβιβάστηκε στο Lear Jet «Calamos», προκειμένου να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη.

Όπως θα δείτε και στα πλάνα, ο 50χρονος rock star, ήταν πολύ απλός, χαμογελαστός, φιλικός, και χωρίς ίχνος από σταριλίκι, ενώ παράλληλα ήταν πολύ ευγενικός τόσο με το προσωπικό του σκάφους όπου έμενε, όσο και με τους περαστικούς που ενθουσιασμένοι τον τραβούσαν φωτογραφίες και video!

Κάντε κλικ και δείτε το video από την άφιξη του Jon Bon Jovi στην Κέρκυρα…!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top