Διακοπές στη Μεσόγειο για Jennifer Aniston και Justin Theroux

Μες στα μέλια το ερωτευμένο ζευγαράκι

Διακοπές στη Μεσόγειο για Jennifer Aniston και Justin Theroux
Στις αρχές Ιουνίου ξεκίνησαν οι καλοκαιρινές διακοπές για την Jennifer Aniston και τον καλό της Justin Theroux. Το ζευγάρι επέλεξε την Ευρώπη, κάνοντας ένα μικρό tour στη Γηραιά Ήπειρο.

Αρχικά πήγαν στο Παρίσι, όπου έμειναν για λίγες μέρες και αργότερα έφυγαν για Ρώμη. Μάλιστα οι δυο τους πέρασαν λίγες μέρες και το Κάπρι, όπου κατέφθασαν με ελικόπτερο.

Jennifer και Justin έμειναν στο πολυτελές ξενοδοχείο JK Place και σύμφωνα με πληροφορίες περνούσαν τον περισσότερο καιρό στο γυμναστήριο, στην πισίνα και στο spa. Μάλιστα οι δυο τους ήταν αρκετά τρυφεροί ο ένας με τον άλλο, με την Jennifer να ταΐζει στο στόμα τον καλό της!!!

Το ζευγάρι, που τον περασμένο Μάιο έκλεισε ένα μήνα μαζί, είχε νοικιάσει και ένα πολυτελέστατο σκάφος, για 17.555 δολαρίων την εβδομάδα και έκαναν αρκετές βόλτες στη Μεσόγειο. Οι παπαράτσι τους απαθανάτισαν με τα μαγιό τους να κάνουν ηλιοθεραπεία και να βγάζουν φωτογραφίες, ενώ πολύ συχνά γευμάτιζαν μαζί πάνω στο σκάφος.

Μετά το Κάπρι οι ερωτευμένοι Jennifer και Justin άλλαξαν εντελώς σκηνικό και από τον ήλιο και τη θάλασσα πήγαν στην Ελβετία, καλεσμένοι του George Clooney και της καλής του Stacey Kiebler. Οι διακοπές τους ολοκληρώθηκαν στις 25 Ιουνίου, οπότε και επέστρεψαν στο Λος Άντζελες.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top