Scarlett Johansson:Η καριέρα στο Hollywood και οι άντρες που ...την άγγιξαν!

Η μούσα του Woody Allen που μαγνητίζει τα βλέμματα…

Scarlett Johansson:Η καριέρα στο Hollywood και οι άντρες που ...την άγγιξαν!

​Επιμέλεια: Σαντίκου Ολγίνα

Μια από τις σεξοβόμβες ηθοποιούς του Hollywood είναι η Scarlett Johansson.

Η 24 ετών πλέον γυναικάρα έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στο Ζητούνται Γονείς, το 1994.

Η Scarlett είναι η μούσα του Woody Allen και ξεχώρισε στις ταινίες του. Λόγου χάριν Match Point, Scoop, Vicky Cristina Barcelona (2008).

Δεν της αρέσει να μιλάει για την προσωπική της ζωή, αλλά εμείς θέλουμε να τα ξέρουμε όλα για εκείνη για αυτό και θα σας κάνουμε μια αναφορά στους άντρες που πέρασαν από το πλευρό της και άφησαν το δικό τους στίγμα.

Το 2007 άρχισε να βγαίνει ραντεβουδάκια με τον Ryan Reynolds και τον Μάϊο του 2008 παντρεύτηκαν!

Ο γάμος τους δεν κράτησε πολύ, καθώς το 2010 χώρισαν!

Μάλιστα, η ηθοποιός είχε δηλώσει πως «πάντα ήμασταν της άποψης ότι θα πρέπει να κρατήσουμε το γάμο μας μακριά από τα φώτα. Λίγο μετά τα γυρίσματα του Iron man 2 νομίζω ότι ο γάμος μας άρχισε να διαλύεται. Ήταν πραγματικά μία απαίσια περίοδος για μένα. Πίστευα ότι είχα τακτοποιήσει τη ζωή μου και τελικά όλα ανατράπηκαν. Ένιωσα να χάνομαι. Ο χωρισμός μας ήταν φιλικός και ξέρω ότι πάντα ο Ryan θα με στηρίζει όπως κι εγώ εκείνον φυσικά».

Μετά τον δίμετρο Ryan την είδαμε σε τρυφερά τετ-α τετ με τον Sean Penn,παρόλο πο�� προσπαθούσε να αποφύγει τα φώτα της δημοσιότητας.

Όσο για τον πρώην σύζυγο της Madonna, Sean Penn η Johansson ανέφερε πως «δεν αρνούμαι ότι για κάποιο διάστημα ήμασταν αρκετά κοντά, αλλά ποτέ δε βάλαμε ταμπέλα σε αυτό που είχαμε. Είναι υπέροχο άτομο στ' αλήθεια».

Τώρα είναι με τον Bradley Cooper ,με τον οποίο συνεργάστηκαν στην ταινία «He is just not that into you» και από ότι φαίνεται καλοπερνάνε… Μην ξεχνάτε την απίστευτη σκηνή σεξ στο γραφείο του Bradley…

Για να δούμε θα ξανακάνει το μεγάλο βήμα ή όχι;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top