Johnny Depp: Μέχρι και άλογο αγόρασε στην αντροχωρίστρα Amber Heard!!

Αμοιβαία τα αισθήματα και από τις δυο πλευρές….

Johnny Depp: Μέχρι και άλογο αγόρασε στην αντροχωρίστρα Amber Heard!!

Η σχέση του Johnny Depp με την Amber Heard καλά κρατεί και φαίνεται πως μετράει κάμποσους μήνες…

Πολλά έχουν γραφτεί για τη σχέση των δυο!!Το star.gr σας αποκαλύπτει πως ο σταρ του Hollywood μέχρι και δώρο της έκανε! Αναρωτιέστε τι;;

Πρώτα λοιπόν ο ηθοποιός ανακοίνωσε τον χωρισμό του με τη Vanessa Paradis και στη συνέχεια αγόρασε άλογο στην νέα του σύντροφο!

Αυτό το διάστημα, ο Johnny βρίσκεται στο Νέο Μεξικό για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας «The Lone Ranger»και ο πιο συχνός επισκέπτης του είναι η 26χρονη καλλονή!

Πηγή από τον φιλικό περίγυρο του ηθοποιού υποστηρίζει πως «όταν είδε την Amber , ήταν σαν να έβλεπε μια “old-time movie star” όπως την Lauren Bacall».

Τα συναισθήματα όμως είναι αμοιβαία, αφού η Heard σε συνέντευξη της για την ταινία όπου πρωταγωνίστησε με τον Jonny , «The Rum Diary» είχε δηλώσει πως «ήταν η ομορφότερη εμπειρία της ζωής μου»!

Είναι λογικό ένας άντρας να γοητευτεί από την ξανθιά καλλονή, αφήστε που τώρα θα ανέβουν τα ποσοστά της στο Hollywood!! Μέχρι πρότινος, είχε εργαστεί ως μοντέλο και είχε πάρει μικρούς ρόλους σε ταινίες, ενώ τώρα σιγά σιγά ανεβαίνει το κασέ της… Θα δείτε και οι ίδιοι που θα βρίσκεται σε λίγο καιρό το Χολυγουντιανό κορίτσι!!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top