Γ. Κιμούλης: «Στην πρώτη μου παράσταση η μητέρα μου ήρθε να με πάρει με εισαγγελέα»

Το θέατρο, οι σχέσεις και η πολιτική

Γ. Κιμούλης: «Στη�� πρώτη μου παράσταση η μητέρα μου ήρθε να με πάρει με εισαγγελέα»
Μπορεί να μην του αρέσει να εμφανίζεται στην τηλεόραση, όμως σήμερα ο Γιώργος Κιμούλης έκανε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του στο Πρωινό mou και αποκάλυψε πολλά για την προσωπική του ζωή που μέχρι τώρα ήταν άγνωστα.

Όπως ας πούμε ότι η πρώτη αντίδραση των γονιών του όταν έμαθαν ότι θέλει να σπουδάσει υποκριτική.

«Οι γονείς μου ήταν προοδευτικοί στην ιδεολογία, αλλά συντηρητικοί στη ζωή τους. Θυμάμαι ήταν πρωί και είπα στον πατέρα μου ότι πάω να δώσω εξετάσεις στη δραματική σχολή. Γύρισε πλευρό και ξανακοιμήθηκε. Δε με πίστεψε. Στην πρώτη μου παράσταση που έπαιζα κομπάρσος, η μητέρα μου ήρθε να με πάρει με εισαγγελέα», αποκάλυψε ο ηθοποιός, τονίζοντας όμως ότι μετά έγινε η μεγαλύτερη θαυμάστριά του.

«Η παράσταση αυτή δεν πήγαινε καλά. Μια μέρα λοιπόν ακούγαμε ουρλιαχτά και χειροκροτήμα��α και ήταν η μάνα μου που παρότρυνε και τους υπόλοιπους να μας χειροκροτήσουν», είπε.

Ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε ότι αν κάτι έχει πετύχει στη ζωή του είναι ότι δεν έγινε αυτό που ήθελαν οι άλλοι, κάτι που όπως παραδέχθηκε ενέχει μια μοναχικότητα.

«Η μοναχικότητά μου έχει πληγώσει πολύ κόσμο, όμως η τέχνη αυτή τη θέλει τη μοναχικότητα. Και σ’ αυτήν την ηλικία που είμαι το θέατρο είναι πάνω από σχέσεις», είπε.

Παρ’ όλ’ αυτά παραδέχθηκε ότι έχει ανάγκη και τη συντροφικότητα και την αγάπη, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο κι ενός τρίτου γάμου.

Αποκάλυψε όμως ότι στις προσωπικές του σχέσεις δεν είναι εύκολος άνθρωπος.

«Δεν είμαι διατεθειμένος να κάνω συμβιβασμούς και ούτε θέλω και ο άλλος να κάνει. Προσπαθώ όμως στις σχέσεις μου. Έχω πληγώσει και έχω πληγωθεί», είπε και πρόσθεσε ότι στην ζωή του στενοχωριέται όταν απορρίπτεται γιατί σαν άνθρωπος θέλει να τον αγαπούν όλοι.

Στη δουλειά του όμως είναι αλλιώς τα πράγματα.

«Στη δουλειά μου δεν δέχομαι καμία κριτική», ξεκαθαρίζει, τονίζοντας ότι είναι ο πιο σκληρός κριτής του εαυτού του.

«Νιώθω ότι έχω μέσα μου ένα μοναχό που συνεχώς αυτομαστιγώνεται. Τα λάθη μας όμως μόνο να τα επαναλαμβάνουμε μπορούμε», είπε.

Ο Γιώργος Κιμούλης σχολίασε τέλος και την πολιτική κατάσταση στη χώρα, λέγοντας:

«Νιώθω ότι οι εκλογές αυτές είναι μετεξεταστέες. Σαν να μην έχουμε μάθει τίποτα. Θα μπορούσαμε να ξεφύγουμε από τη φοβική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top