Blake Lively: «Έχω πάει μόνο με 4 άντρες και ο κόσμος δεν το πιστεύει»!

Το fashion icon του «Gossip Girl» ανοίγει τα χαρτιά του..

Blake Lively: «Έχω πάει μόνο με 4 άντρες και ο κόσμος δεν το πιστεύει»!

H Blake Lively φωτογραφήθηκε πιο sexy από ποτέ με μίνι φόρεμα και λάγνο βλέμμα.

Η 24χρονη ηθοποιός μετά τη σειρά που πρωταγωνίστησε «Gossip Girl» έγινε fashion icon και μοντέλο του οίκου Chanel και σε κάθε της εμφάνιση βρίσκεται στην κορυφή της λίστας μόδας.

Η ίδια υποστηρίζει πως δεν έχει προσωπικό στιλίστα σε αντίθεση με τις υπόλοιπες ηθοπ��ιούς.

Συγκεκριμένα υποστηρίζει πως «ο λόγος που δεν έχω προσωπικό στιλίστα είναι επειδή λατρεύω τη μόδα. Αποτελεί έναν τρόπο έκφρασης του εαυτού μου. Πολλές φορές βλέπω διάσημους ηθοποιούς να δείχνουν υπέροχοι με τα ρούχα που φορούν, αλλά καταλαβαίνω με τη μια ποιος τους ντύνει! Ο κάθε στιλίστας έχει την υπογραφή του. Εγώ ντύνομαι ακριβώς όπως ταιριάζει στην προσωπικότητα μου Ίσως ακούγεται “ψωνίστικο”, αλλά είμαι τυχερή που εμφανίζομαι σε αυτή τη σειρά, το Gossip Girl. Δεν υπάρχει στιλίστας με τον οποίο να μην έχω επικοινωνήσει και να μη με έχει ντύσει»!

Όσο για τα σκάνδαλα γύρω από το όνομα της και την προσωπική της ζωή, η ηθοποιός δηλώνει πως «αρέσει πολύ στους ανθρώπους να συγκρίνουν τη ζωή μου με αυτή του Gossip Girl».

Τέλος, αποκάλυψε πως «πρόσφατα είπα δημόσια με πόσους άντρες έχω πάει (4 στον αριθμό) και ο κόσμος αντέδρασε λέγοντας αποκλείεται!! Έχω πάει με λίγους άντρες. Εάν δεν είμαι με κάποιον που πραγματικά με εμπνέει και με ξετρελαίνει, τότε προτιμώ να είμαι μόνη μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top