Σ. Ρόκκος: «Το ειδύλλιο με τη Ρ. Κορομηλά ήταν μικρότερο απ’ ότι παρουσιαζόταν»

«Τι γυναίκες που αγάπησα πραγματικά, τις παντρευόμουν»

Σ. Ρόκκος: «Το ειδύλλιο με τη Ρ. Κορομηλά ήταν μικρότερο απ’ ότι παρουσιαζόταν»

Για τη σχέση του με τη Ρούλα Κορομηλά πίσω στη δεκαετία του ’90 μίλησε για πρώτη φορά ο Στέλιος Ρόκκος στην εκπομπή «Movies & Stars», αποκαλύπτοντας ότι δεν ήταν αυτό το σοβαρό που πρόβαλαν τότε τα μέσα.

«Αυτό το ειδύλλιο έγινε γνωστό γιατί τότε η Ρούλα ήταν η πιο διάσημη Ελληνίδα. Πιστεύω ότι ούτε ο πρωθυπουργός της Ελλάδας δεν ήταν τόσο γνωστός όσο εκείνη, εκείνη την εποχή! Το ειδύλλιο όμως ήταν μικρότερο της διάστασης που πήρε... Πιο πολύ ήταν παρέα . Τότε ήμουν κι εγώ ήδη πολύ διάσημος. Η σχέση όμως δεν είχε καμία σχέση με αυτό που παρουσιαζόταν προς τα έξω. Τα περιοδικά φαντάζονταν μια σχέση για να πουλήσουν... Τις γυναίκες που αγάπησα πραγματικά τις παντρευόμουν!», είπε.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε επίσης και στις παλιότερες δηλώσεις που είχε κάνει για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, λέγοντας ότι… «δεν τον ψήνει» ως καλλιτέχνης.

«Μπορεί να ακούγεται λίγο άσχημο αυτό που είχα πει, ότι ο Χατζηγιάννης "δεν με ψήνει". Όμως θεωρώ ότι είναι σπουδαίος τεχνικά. Η άποψή μου είναι από την άλλη, ότι δεν αρκεί να είναι άψογος μόνο από τεχνική αλλά και από ψυχή. Μου αρέσουν οι οργασμικοί τραγουδιστές. Δεν ντρέπομαι να πω τη γνώμη μου... Γιατί να έχω άλλη άποψη στην τηλεόραση και άλλη στην παρέα μου; Ό,τι έχω να πω, το λέω και το κάνω με ανθρώπινο τρόπο, δεν θα γίνω κάποιος άλλος. Είναι ύποπτο να αρέσεις σε όλους. Θα το έκανα και θα το έλεγα για οποιονδήποτε, έτσι το έκανα και για τον Χατζηγιάννη», τόνισε.

Και μπορεί ο Χατζηγιάννης να μην είναι του γούστου του, όμως δεν ισχύει το ίδιο για τον Αντώνη Ρέμο.

«Εγώ ασχολήθηκα με το τραγούδι λόγω ανάγκης, εσωτερικής. Η τηλεόραση όμως έχει διαμορφώσει άλλους stars που ασχολήθηκαν με αυτό, λόγω της εικόν��ς τους και μόνο. Στην Ελλάδα, από όλους ξεχωρίζω τον Αντώνη Ρέμο. Είναι πολύ δίκαιο αυτό που του συμβαίνει. Η απόλυτη επιτυχία και αποδοχή που απολαμβάνει. Χωρίς να είναι ο σούπερ γαμπρός, να έχει το σούπερ κορμί κλπ, έχει ψυχή στο τραγούδι, είναι μοναδικός ερμηνευτής», είπε.

Τέλος ο Στέλιος Ρόκκος μίλησε και για την οικονομική κρίση, ξεκαθαρίζοντας ότι και ο ελληνικός λαός ευθύνεται για τη σημερινή κατάσταση, αφού ψήφιζε κάθε φορά τους ίδιους.

«Είναι σοβαρό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο κόσμος. Δεν μπορώ να φανταστώ να πάω σπίτι και να μην έχω να δώσω στα παιδιά μου τα απαραίτητα. Φοβάμαι τον κόσμο. Όταν βλέπω τους αγανακτισμένους, έβλεπα κάποιους που μούντζωναν τη βουλή, πρέπει να μουντζώσουν πρώτα τον εαυτό τους, αυτό δεν μου αρέσει στην Ελλάδα. Τι ψηφίζεις τόσα χρόνια;. Έχω αηδιάσει από την πραγματικότητα. Εγώ έχω δουλέψει και στα χωράφια, ξέρω να ζω από μόνος μου και από τη γη, ο γιος μου όμως δεν ξέρει. Δεν ξέρεις τι θα γίνει. Συνέχεια σκέφτομαι αυτές τις ηλικίες», δήλωσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top