Μύρωνας Στρατής: «Είμαι μικρός ακόμα για παιδιά! Μόλις 30 χρονών!»

Μαίρη Συνατσάκη: «Είμαι πολύ καλά στη σχέση μου με το Μύρωνα»

Μύρωνας Στρατής: «Είμαι μικρός ακόμα για παιδιά! Μόλις 30 χρονών!»

Από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της showbiz είναι η Μαίρη Συνατσάκη με τον Μύρωνα Στρατή. Η κάμερα τους πέτυχε στο πάρτι του ραδιοφωνικού σταθμού «Δίεση 101.3» και έλαμπαν από χαρά.

Οι δυο τους περνάνε καλά μαζί, και όσο για το γάμο; αυτός μπορεί προς το παρόν να περιμένει!

«Είμαι μόλις 30 χρονών. Από τώρα; Δεν είμαι και τόσο πολύ μικρός, αλλά νομίζω θέλω λίγα ακόμα χρόνια πριν παντρευτώ!» λέει μεταξύ σοβαρού και αστείου ο Μύρωνας Στρατής, και συμπληρώνει:

«Και τα παιδιά πρέπει να έχεις λεφτά για να τα κάνεις πλέον. Εμάς η δουλειά μας είναι πάνω κάτω ακόμα. Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι για κάτι τέτοιο!»

Η Μαίρη Συνατσάκη από την άλλη, είναι επίσης ευτυχισμένη στο πλευρό του καλού της:

«Είμαι πάρα πολύ καλά. Είναι μια σχέση που την έχουμε μετρήσει, πάει καλά και με κάνει να αισθάνομαι χαρούμενη παρά την κατήφεια και τη μιζέρια».

Όσο για τα τηλεοπτικά της σχέδια; Λέει πως «δεν έχω κάνει καμία επίσημη κουβέντα με το κανάλι. Η Φαίη και ο Γιώργος το κάνουν φανταστικά αυτό το πράγμα. Νομίζω πως είναι η ζώνη που τους ταιριάζει γάντι. Φυσικά θα είμαι super ανοιχτή σε οποιαδήποτε κουβέντα έχει να κάνει για το πρωινό του χρόνου. Ανάλογα με το τι θα συμβεί και με το “Master Chef”».

Κάντε κλικ και δείτε το video...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top