Οι έρωτες των πρωταγωνιστών του θριάμβου του Ολυμπιακού

Όλες οι λεπτομέρειες για την προσωπική ζωή των πρωταθλητών Ευρώπης

Οι έρωτες των πρωταγωνιστών του θριάμβου του Ολυμπιακού

Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης και Παναγιώτης Βασιλόπουλος ήταν οι τρεις παίκτες που χθες σήκωσαν μαζί την κούπα της Euroleague και πανηγύρισαν για την κατάκτηση του Final 4.

Επειδή όμως όπως λένε πίσω από κάθε επιτυχημένο άνδρα υπάρχει μια επιτυχημένη γυναίκα, ας δούμε ποιες είναι οι κυρίες που στέκονται στο πλευρό τους και τους στηρίζουν σε κάθε τους βήμα.

Ο Γιώργος Πρίντεζης που με το δικό τους καθοριστικό καλάθι ο Ολυμπιακός σήκωσε την κούπα είναι α��ό το 2008 ζευγάρι με την Playmate 2003, Βιβή Τσιάμη. Οι δυο τους έχουν περάσει πάρα πολλά μαζί και παρά τις φήμες που κάποια στιγμή κυκλοφόρησαν ότι πλέον έχουν χωρίσει, οι δυο τους είναι μαζί και πιο αγαπημένοι από ποτέ. Μάλιστα η Βιβή έχει εγκαταλείψει οριστικά το μόντελινγκ και στηρίζει απόλυτα τον Γιώργο.

Ένα ακόμα λαμπερό ζευγάρι είναι ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2008 στη Μύκονο και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Ένα χρόνο μετά παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο και λίγο αργότερα απόκτησαν και το πρώτο τους παιδί, τον μικρό Θανάση. Πριν από ένα μήνα μάλιστα η Ολυμπία έφερε στον κόσμο και τον δεύτερο γιο τους, ολοκληρώνοντας έτσι την οικογενειακή τους ευτυχία. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που το πρώην μοντέλο δεν βρισκόταν στην Κωνσταντινούπολη, αφού δεν μπορούσε να αφήσει τον μικρούλη που δεν έχει ακόμα σαραντίσει.

Η Μαρία Τσουρή πάλι που σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί δεν καταλαβαίνει τίποτα και με την κοιλιά τούρλα πέταξε για την Πόλη μαζί με τον σύζυγό της Παναγιώτη Βασιλόπουλο που λόγω τραυματισμού δεν έπαιζε στο μεγάλο τελικό.

Οι δυο τους είναι μαζί σχεδόν δύο χρόνια. Μετά το Πάσχα μάλιστα έκαναν τον πολιτικό τους γάμο και μέσα στον Ιούνιο καταφτάνει ο Βασιλόπουλος Junior, τον οποίο και οι δύο περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top