«Μικρές αγγελίες» από τράπεζες: Xιλιάδες ακίνητα προς πώληση σε ιστοσελίδα

Πιέζουν για περισσότερους πλειστηριασμούς οι δανειστές

Χλιδάτο εσωτερικό σπιτιού

Στον «αέρα» είναι εδώ και λίγες ημέρες η πλατφόρμα πλειστηριασμών για τα ακίνητα που θα βγάζουν στο σφυρί οι τράπεζες.

Ο ιστοχώρος landea.gr λειτουργεί στα πρότυπα μια ιστοσελίδας αγγελιών ακινήτων και παρέχει στους ενδιαφερόμενους αναλυτικά στοιχεία για τα ακίνητα που βγαίνουν σε πλειστηριασμό.

Όσοι επισκέπτονται την πλατφόρμα μπορούν να αναζητήσουν ακίνητα με βάση το είδος (κατοικίες, επαγγελματικοί χώροι, γη ή πάρκινγκ) και την περιοχή που τους ενδιαφέρει.

Κύμα πλειστηριασμών: Στο σφυρί πάνω από 2.500 ακίνητα κάθε μήνα

Η πρώτη αναζήτηση θα τους βγάλει όλα τα διαθέσιμα ακίνητα, ενώ δίπλα υπάροχυν ειδικά πεδία, με τα οποία μπορεί κανείς να πραγματοποιήσει σύνθετη αναζήτηση βάσει της τιμής, της επιφάνειας του ακινήτου, αλλά και την ημερομηνίας διεξαγωγής του πλειστηριασμού.

Παράλληλα, μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να δει πλήρη περιγραφή και φωτογραφίες του ακινήτου, που τον ενδιαφέρει, αλλά και την ακριβή τοποθεσία του, μέσω του Google Maps.

Φόροι σε ακίνητα: Τετραπλό «χτύπημα» για τους ιδιοκτήτες το 2019

Το landea.gr λειτουργεί συμπληρωματικά με την ιστοσελίδα των πλειστηριασμών, το eauction.gr, όπου μπορεί κάποιος να διεκδικήσει ένα ακίνητο.

Ήδη, στο landea.gr έχουν «φορτωθεί» πάνω από 30.000 ακίνητα, με τους δανειστές να πιέζουν τις τράπεζες για αύξηση των πλειστηριασμών, καθώς εκτιμούν ότι η πορεία μέχρι σήμερα δεν είναι ικανοποιητική.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top