ΣΥΡΙΖΑ: Στόχος να αποφευχθούν οι παραφωνίες και η εσωστρέφεια

«Αλλαγή στρατηγικής με προγραμματικό λόγο»

«Ανανέωση, πολιτική εμπειρία και τεχνοκρατική επάρκεια» είναι το μότο του Αλέξη Τσίπρα.

Η ανανέωση με νέα πρόσωπα και τεχνοκρατική επάρκεια, όπως ο εργατολόγος Διονύσης Τεμπονέρας ή η δημοσιογράφος Ράνια Θρασκιά, η πολιτική εμπειρία με Έφη Αχτσιόγλου ή Αλέξη Χαρίτση, η τεχνοκρατική επάρκεια με τον καθηγητή πανεπιστημίου Μακεδονία, Νίκο Μαρατζίδη που θα είναι στην ομάδα, η οποία θα τρέξει την προεκλογική καμπάνια.

Αυτά προσπαθεί να «παντρέψει» ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος, όχι τυχαία, έκανε τη σημερινή του δήλωση, πλαισιωμένος από τα νέα πρόσωπα που επέλεξε για αυτή τη νέα ομάδα κρούσης.

Τσίπρας: Αλλαγή στρατηγικής με προγραμματικό λόγο

Ποια θα είναι δουλειά της; Να εξειδικεύσει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ να το επικοινωνήσει με τους πολίτες και έτσι όπως το καταλαβαίνουμε, να το «επιβάλλει» στην πολιτική συζήτηση.

Όμως αυτό θέλει να γίνει ενιαία, τεκμηριωμένα και χωρίς παραφωνίες. Βέβαια, οι περιορισμοί στις εμφανίσεις των υποψηφίων από το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο θα είναι ένα πρόβλημα για την Κουμουνδούρου.

ΣΥΡΙΖΑ: Στόχος να αποφευχθούν οι παραφωνίες και η εσωστρέφεια

Στο εσωτερικό του κόμματος, μουρμούρες μπορεί κανείς να ακούσει ή και να διαβάσει σε sites ή και τις εφημερίδες που είναι κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ.

Όμως δημόσια κανείς, τουλάχιστον μέχρι τώρα, δε φαίνεται να είναι διατεθειμένος να βγει στα κάγκελα να αναλάβει την ευθύνη μιας νέας εσωστρέφειας ή να κατηγορηθεί ότι υπονομεύει την προσπάθεια που κάνει το κόμμα να ανακάμψει.

Φαίνεται πως κρατούν δυνάμεις για μετά τις 25 Ιουνίου και όλα θα κριθούν από το αποτέλεσμα, αλλά και από τις αποφάσεις που θα έχει λάβει για την επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ και του ίδιου ο Αλέξης Τσίπρας.


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top