To debate στα social media - Οι viral ατάκες

Ρεκόρ τηλεθέασης σημείωσε η τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών

To debate των πολιτικών αρχηγών στα social media / κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Οι περισσότεροι από τους μισούς Έλληνες που έβλεπαν χθες βράδυ τηλεόραση είδαν το debate, ενώ χαρακτηριστικές ατάκες των πολιτικών αρχηγών έγιναν viral. 

Follow up στο debate από Τσίπρα με επίθεση σε Μητσοτάκη για τις υποκλοπές  

H φράση «ντιμπέι» του αείμνηστου προπονητή Νίκου Αλέφαντου έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Νικόλα μας λείπεις» έγραφαν οι χρήστες και τρόλαραν την τηλεμαχία.

Ανάμεσα τους ήταν και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Με χιούμορ ο πρωθυπουργός προσπάθησε να βάλει...γκολ στο TikTok.

Συνάντηση Μητσοτάκη με μητέρες των αδικοχαμένων κοριτσιών Καλαμπάκας  

Τα ενσταντανέ του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ άνοιξαν την όρεξη στους χρήστες του Twitter. «Κυριάκο και Αλέξη κανονίζετε για σουβλάκια» σχολίασαν στο #debate, ενώ viral στο διαδίκτυο έγινε και ο Δημήτρης Κουτσούμπας ο οποίος αν και δεν το συνηθίζει εμφανίστηκε με γραβάτα. Κάποιοι τον χαρακτήρισαν fashion icon της βραδιάς.

Debate: Η αποκάλυψη της Μάρας Ζαχαρέα για τον διάλογο Μητσοτάκη -Τσίπρα

Η τηλεμαχία σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης με 55,6% στο σύνολο και 51,5% στο νεανικό κοινό, υπολογίζοντας ότι το έδειχναν ταυτόχρονα η δημόσια τηλεόαση και πέντε ιδιωτικά κανάλια. Τα νούμερα θύμισαν... Eurovision.

Το debate στα socila media

Το πιο ενδιαφέρον για ορισμένους ήταν το καμπανάκι λήξης του χρόνου ομιλίας. Σε twitter και facebook έγινε όμως «πάρτι» και για τις προεκλογικές παροχές.

Πάντως πολλοί νέοι άνθρωποι δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να παρακολουθήσουν το debate. Αρκετοί μάλιστα είπαν ότι ενημερώθηκαν αποκλειστικά και μόνο από τα social media.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top