Εύα Καϊλή: Εδώ θα συναντήσει την κόρη της - Η πρώτη αντίδρασή της

Αποκλειστικές εικόνες του Star από τον χώρο που θα γίνει η συνάντηση

Η πρώτη αντίδραση της Εύας Καϊλή, όταν έμαθε ότι θα συναντήσει την κόρη της / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Το πράσινο «φως» έδωσαν οι Βέλγοι, ώστε η Εύα Καϊλή να δει το παιδί της στις φυλακές Χάρεν, όπου κρατείται από τις 9 Δεκεμβρίου. Η πρώτη αντίδραση της Ελληνίδας ευρωβουλευτή και ο χώρος της φυλακής που θα συναντήσει την κορούλα της.

Εύα Καϊλή: Ανήμερα των Φώτων θα δει την κόρη της στη φυλακή

«Λύγισε» η Εύα Καϊλή όταν άκουσε ότι θα δει επιτέλους την 23 μηνών κορούλα της Αριάδνη. Η συνάντηση μητέρας και κόρης έχει προγραμματιστεί για αύριο, ανήμερα των Θεοφανείων και θα είναι η πρώτη φορά που τη δει από την ημέρα της σύλληψης της.

Ξεσπά στο Star η Εύα Καϊλή - «Καταρρέω, τι τους φταίει η μικρή»

Έτοιμη να συναντήσει την κόρη της στις φυλακές του Χάρεν η Εύα Καϊλή

Η Εύα Καϊλή θα συναντηθεί με την κόρη της μετά από 27 ημέρες / Φωτογραφία Intime

Όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η πολυαναμενόμενη συνάντηση που θα διαρκέσει τρεις ώρες, θα πραγματοποιηθεί σε έναν χώρο που θυμίζει περισσότερο τάξη για μικρά παιδιά, με ζωγραφιές στον τοίχο, τραπεζάκια και καρεκλάκια.

Αποκλειστικό Star: Αυτός είναι ο χώρος που η Εύα Καϊλή θα συναντήσει το παιδί της

Αυτός είναι ο χώρος που η Εύα Καϊλή θα συναντήσει το παιδί της

Η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου έχει να δει το παιδί της 27 ημέρες, όταν έγινε η σύλληψή της. Τη μικρή θα πάει στις φυλακές του Χάρεν ο παππούς της, πατέρας της κ. Καϊλή.

Εύα Καϊλή: Η πρώτη αντίδρασή της όταν άκουσε ότι θα δει το παιδί της

Η Εύα Καϊλή έμαθε αργά χθες το βράδυ την απόφαση της διεύθυνσης της φυλακής ότι θα συναντήσει επιτέλους την κόρη της. Το πρωί επικοινώνησε με τους δικηγόρους της τόσο στο Βέλγιο, όσο και την Ελλάδα.

Εύα Καϊλή: Τι απαντά ο Δημητρακόπουλος για τις φήμες που τη θέλουν έγκυο

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Μιχάλης Δημητρακόπουλο, η κ. Καϊλή ξέσπασε σε αναφιλητά όταν πληροφορήθηκε την ευχάριστη είδηση:

«Σήμερα το πρωί μου το είπε. Eίναι η πρώτη φορά που την άκουσα με αναφιλητά χαράς να μου μιλάει πώς θα καταφέρει να πείσει τους υπαλλήλους να δει την κορούλα της περισσότερο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

Η Εύα Καϊλή θα δει το παιδί της

Η Εύα Καϊλή θα συναντήσει στις φυλακές του Χάρεν την κόρη της / Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

«Η Εύα Καϊλή με κάλεσε πανικόβλητη»

Η Εύα Καϊλή προς το παρόν δεν πείθει τον Εισαγγελέα Μισέλ Κλεζ για να την αφήσει ελεύθερη  πριν την επόμενη ακρόασή της. 

Έχει δώσει ήδη τρεις καταθέσεις με τις αρχές να εστιάζουν στην πρώτη, όπου έδωσε ονόματα και προσπάθησε να εξηγήσει γιατί μετά τη σύλληψη του συντρόφου της, Φραντσέσκο Τζόρτζι τηλεφωνούσε πανικόβλητη σε Παντσέρι και δύο ακόμα ευρωβουλευτές, τον Μαρκ Ταραμπέλα και τη Μαρί Αρίνα. 

Όλοι τους είναι εμπλεκόμενοι και ερευνώνται για το Qatargate από τις βελγικές αρχές. Το ερώτημα είναι γιατί τηλεφωνούσε σε αυτά τα πρόσωπα; 

Από την πλευρά της, η ευρωβουλευτής Μαρί Αρίνα φέρεται να είπε για το τηλεφώνημα της Εύας Καϊλή: 

«Ναι με κάλεσε. Ήμουν σε ένα συνέδριο και δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε. Της είπα να μείνει ήρεμη και να περιμένει να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Υποθέτω ότι ήταν πανικόβλητη και γι' αυτό επιχείρησε να προσεγγίσει τους Βέλγους συναδέλφους της».

Η ευρωβουλευτής Μαρί Αρίνα

Η ευρωβουλευτής Μαρί Αρίνα / Φωτογραφία Intime

Δημοσιογράφος της Le Soir υποστήριξε ότι επικοινώνησε με την κ. Αρίνα η οποία τους είπε: «Ναι επικοινώνησε. Δεν κατάλαβα πολλά εκείνη τη στιγμή αλλά η Εύα Καϊλή με πήρε τηλέφωνο στο κινητό μου. Μου έλεγε για τον Παντσέρι, δεν κατάλαβα τι μου έλεγε και η επικοινωνία σταμάτησε εκεί"», ισχυρίστηκε δημοσιογράφος της Le Soir.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίo ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top