Νίκος Παππάς: Άρση της ασυλίας του αποφάσισε η Βουλή

«Η διαρκής στοχοποίησή μου σας έχει καταντήσει καταγέλαστους»

Νίκος Παππάς

Την άρση της ασυλίας του Νίκου Παππά αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής.

Η άρση της βουλευτικής ασυλίας του ζητήθηκε μετά το αίτημα των εισαγγελικών αρχών προκειμένου να διερευνηθεί για το αδίκημα της ψευδούς κατάθεσης κατ’ εξακολούθηση στην Προανακριτική Επιτροπή για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Στις 18 Νοεμβρίου το Ειδικό Δικαστήριο για τον πρώην υπουργό Νίκο Παππά

Στην ονομαστική ψηφοφορία 180 βουλευτές ψήφισαν υπέρ της άρσης της ασυλίας του, ενώ 99 καταψήφισαν.

«Η διαρκής στοχοποίησή μου σας έχει καταντήσει καταγέλαστους»

«Κάνατε φέιγ βολάν τα προϊόντα κατασκοπείας εναντίον υπουργού της Ελληνικής Δημοκρατίας και προσπαθείτε να περιορίσετε τη δημοσιοποίηση πορισμάτων, για τις υποκλοπές, που σας εκθέτουν ανεπανόρθωτα», είπε ο κ. Παππάς, απευθυνόμενος στα έδρανα της πλειοψηφίας, λίγα λεπτά πριν την ονομαστική ψηφοφορία.

Στην ονομαστική ψηφοφορία για τον Νίκο Παππά 180 βουλευτές ψήφισαν υπέρ της άρσης της ασυλίας του, ενώ 99 καταψήφισαν / Eurokinissi

Παππάς και Καλογρίτσας παραπέμπονται στο Ειδικό Δικαστήριο

«Η διαρκής στοχοποίησή μου σας έχει καταντήσει καταγέλαστους. Ειδικά όταν επιχειρείτε ανεπιτυχώς να κρύψετε τις δικές σας σκανδαλώδεις ιστορίες. Χτυπάτε όσο θέλετε. Μας κάνετε πιο δυνατούς. Ψάξτε όσο μπορείτε και όσο προλαβαίνετε. Διότι καθώς ψάχνετε, πέφτετε πάνω σε δικά σας ανομήματα. Εμείς δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι. Ψηφίστε λοιπόν με το μυαλό σας στο μέλλον. Εξήντα, από εσάς δεν θα είναι στην επόμενη Βουλή. Σε μια Βουλή που η προοδευτική πλειοψηφία θα ελέγξει όλες τις δυσώδες υποθέσεις, της τελευταίας τριετίας και η δικαιοσύνη θα αφεθεί απερίσπαστη να κάνει τη δουλειά της», πρόσθεσε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ.

Κουρουμπλής: Επανέλαβε το «δολοφόνοι» - Ζητά ξανά τη διαγραφή του η ΝΔ

Ο κ. Παππάς ισχυρίστηκε πως είναι ένα ακόμη θύμα των «παρακρατικών παρακολουθήσεων», οι οποίες, όσον αφορά τον ίδιο, συντελέστηκαν με τον «καλωδιωμένο Μιωνή».

Μάλιστα, κατονόμασε ως «ενορχηστρωτή» της παρακρατικής παρακολούθησης τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top