Επιμένει ο Ερντογάν: «Μπορεί να έρθουμε ξαφνικά μια νύχτα»

«Δεν έχουμε τίποτα να συζητήσουμε με την Ελλάδα»

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν έθεσε το θέμα της προκλητικότητας της Τουρκίας απέναντι στην Ελλάδα στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν - Βίντεο από Star

Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε απόψε, στο περιθώριο της πρώτης συνόδου της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας, ότι δεν έχει να συζητήσει τίποτα με την ελληνική κυβέρνηση. Επιπλέον τόνισε πως για όποιες χώρες ενοχλούν την Τουρκία η απάντηση είναι πως «θα έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ».

«Ολόκληρη η πολιτική τους βασίζεται σε ψέματα, δεν είναι ειλικρινείς. Δεν έχουμε τίποτα να συζητήσουμε με την Ελλάδα», είπε ο τούρκος πρόεδρος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Πράγα.

Πράγα: «Θερμό επεισόδιο» Ερντογάν – Μητσοτάκη στο δείπνο των ηγετών!

Το τουρκικό πρακτορείο Anadolu μεταδίδει ότι ο Ερντογάν δήλωσε, απαντώντας σε ερώτηση για την ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, ότι η απάντηση της Άγκυρας «Μπορεί να έρθουμε ξαφνικά μια νύχτα» αφορά ενδεχόμενη επίθεση οποιασδήποτε χώρας στην Τουρκία.

Πράγα: Δύο ξένοι στην ίδια πόλη Μητσοτάκης και Ερντογάν  

«Καταλαβαίνετε το νόημα. Αυτό δεν ισχύει μόνο για την Ελλάδα. Ανεξάρτητα από το ποια χώρα μας ενοχλεί ή μας επιτίθεται, η απάντησή μας σε αυτούς είναι ότι θα έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ. Πρέπει να το ξέρουν και να το καταλάβουν. Από τώρα και στο εξής, ό,τι καταλαβαίνετε εσείς καταλαβαίνουν και εκείνοι» τόνισε ο πρόεδρος της Τουρκίας.

«Τα έψαλλε» ο Μακρόν στον Ερντογάν για τις προκλήσεις στην Ελλάδα


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top