O Άδωνις απαντά για «είμαι γουρλής» και το τρολάρισμα

Η φράση στο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο που σχολιάστηκε

Θύμα… τρολαρίσμος έπεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά από μία φράση, που είπε, κατά την ομιλία του στο Ζάππειο για το 50o Φεστιβάλ Βιβλίου.

Ο υπουργός Ανάπτυξης θέλησε να σχολιάσει τη μεγάλη προσέλευση του κόσμου και είπε – γελώντας - «μα τι γουρλή υπουργό έχετε;».

«Είμαι εξαιρετικά ευτυχής όχι μόνο γιατί είμαι συνδιοργανωτής σήμερα του Φεστιβάλ του Ζαππείου, στην επέτειο των 50 ετών. Αλλά είμαι συνδιοργανωτής -θα μου επιτρέψετε, δεν είναι καλό να το λέει κάποιος για τον εαυτό του αλλά εδώ το λένε τα νούμερα- και ολίγον γουρλής, διότι στα 30 και πλέον χρόνια που έρχομαι στο φεστιβάλ, τόσο μεγάλη συμμετοχή δεν έχω ξαναδεί. Μα τι Υπουργό Ανάπτυξης έχετε;"», είπε χαρακτηριστικά.

Γεωργιάδης: Ο Μαρσέλο ήρθε στην Ελλάδα χάρη στον Μητσοτάκη

Πολλοί χρήστες του διαδικτύου έσπευσαν να τρολάρουν τον κ. Γεωργιάδη, με τον ίδιο να απαντά με ανάρτηση στο twitter και να τονίζει πως επρόκειτο για χιούμορ.

«Προσπαθούν να ενοχοποιήσουν και το χιούμορ αλλά δεν πειράζει καλό είναι να γίνει γνωστό ότι το φετινό Φεστιβάλ Βιβλίου είναι το πλέον επιτυχημένο από πλευράς συμμετοχών όλων των εποχών. Από 165 συμμετοχές πέρσι στις 241 φέτος και με μεγάλη προσέλευση του κοινού! Είμαι Υπερήφανος!», έγραψε.

Γεωργιάδης: Κάντε ό,τι μπορείτε για να μειώσετε την κατανάλωση ρεύματος


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top