Οικονόμου για Ερντογάν: «Έχει επιλέξει να διαστρεβλώνει την ιστορία»

Η απάντηση στις δηλώσεις του Τούρκου προέδρου περί «ποταπών Ελλήνων»

Σε παροξυσμό η Άγκυρα, εξακολουθεί να αναμασά τα περί εγκλωβισμού τουρκικών F-16 από τους ρωσικούς πυραύλους S-300 που έχει αναπτύξει η Ελλάδα στην Κρήτη. Την ίδια στιγμή, ο Ταγίπ Ερντογάν εξαπολύει νέα προκλητική επίθεση κατά της χώρας μας.

Απάντηση στις προκλητικές δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τα περί «ποταπών» και «άπιστων» Ελλήνων, έδωσε ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Νέο παραλήρημα Ερντογάν: «Οι Έλληνες είναι ποταποί, όπως πριν 100 χρόνια»

«Διαστρεβλώνει την ιστορία, για να εξυπηρετήσει τον αναθεωρητισμό του», σημείωσε ο Γιάννης Οικονόμου για τον Τούρκο Πρόεδρο.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Οικονόμου:

«Ο κ. Ερντογάν έχει επιλέξει να διαστρεβλώνει την ιστορία, για να εξυπηρετήσει τον αναθεωρητισμό του. Η Ελλάδα αντίθετα, στη μακραίωνη πορεία της, γράφει ιστορία. Ιστορία για την οποία είμαστε υπερήφανοι, αφού η Ελλάδα διαπρέπει με τον πολιτισμό της και τα επιτεύγματά της».

Η Ελλάδα, όποτε χρειάζεται, γνωρίζει άριστα να υπερασπίζεται με σθένος και αποτελεσματικότητα τα δίκαιά της.

 Ερντογάν: Νέες παραληρηματικές δηλώσεις

Σε νέες παραληρηματικές δηλώσεις προέβη για μια ακόμη φορά ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Με αφορμή την 100ή επέτειο της Μικρασιατικής Καταστροφής, ο σουλτάνος χαρακτήρισε τους Έλληνες «άπιστους και ποταπούς, όπως και πριν 100 χρόνια».

«Οι Έλληνες ήταν το πιόνι άλλων εχθρικών δυνάμεων της εποχής, αλλά με την πίστη και την αποφασιστικότητά τους οι Τούρκοι κατάφεραν να τους ρίξουν στη θάλασσα», δήλωσε ακόμη ο Τούρκος πρόεδρος σε ομιλία του στην Κιουτάχεια.

«Ελληνικοί S-300 "λόκαραν" τουρκικά F-16» - Διαψεύδει το ελληνικό Πεντάγωνο

«Μετά τη μεγάλη επίθεση που ξεκίνησε από το Κοτζάτεπε και επεκτάθηκε στο Ντουμλούπινάρ, αυτό το γεμάτη πίστη έθνος έριξε από τη Σμύρνη τους άπιστους στη θάλασσα. Οι στρατιώτες μας είχαν καταστρέψει όλα τα μέτωπα γύρω από το Αφιόν μέσα σε δύο μέρες με την επίθεση που ξεκίνησαν με τις κραυγές "Αλλάχ-Αλλάχ"», δήλωσε o Ερντογάν από την Κιουτάχεια..

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top