Τελευταίες στιγμές χαλάρωσης για Μητσοτάκη στο Μαράθι Χανίων 

Το Κατάρ επισκέπτεται τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός

Κυριάκος Μητσοτάκης Μαράθι Χανίων

Στο Μαράθι Χανίων, έναν από τους αγαπημένους του προορισμούς στην ιδιαίτερη πατρίδα του, βρέθηκε από το μεσημέρι του Σαββάτου ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του για την έξοδο της Ελλάδας από το καθεστώς ενισχυμένης εποπτείας.

 

Μητσοτάκης: Ιστορική μέρα η έξοδος από την ενισχυμένη εποπτεία

Συγκεκριμένα ο Κυριακός Μητσοτάκης έφτασε στις 2.30 μ.μ. στο Μαράθι συνοδευόμενος από μέλη της οικογένειάς του και επιβιβάστηκε σε σκάφος.

Μητσοτάκης Μαράθι Χανίων

Ο Κ. Μητσοτάκης στο Μαράθι Χανίων 

Ο πρωθυπουργός εμφανίσθηκε με βερμούδα, t-shirt και καπελάκι τζόκει και έδειχνε ευδιάθετος για τις τελευταίες στιγμές «απόδρασης» από την πολιτική επικαιρότητα, καθώς από τη Δευτέρα 22/8 αρχίζει μία «καυτή» περίοδος, με συνεδρίαση της Βουλής για τις υποκλοπές (η ακριβής ημερομηνία αναμένεται να ορισθεί αύριο από τη Διάσκεψη των Προέδρων) και την προετοιμασία των κυβερνητικών ανακοινώσεων της ΔΕΘ. 

Τα δύο πακέτα στήριξης που ετοιμάζει η  κυβέρνηση ενόψει ΔΕΘ 

 

Επίσκεψη Μητσοτάκη στο Κατάρ τη Δευτέρα 22/8 

Τη Δευτέρα 22 Αυγούστου επίσης ο  πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στο Κατάρ.

Στις 11:00 θα γίνει η τελετή υποδοχής του πρωθυπουργού στο μέγαρο Amiri Diwan.

Στις 11:15 θα πραγματοποιηθούν συνομιλίες μεταξύ των αντιπροσωπειών. Θα ακολουθήσει κατ' ιδίαν συνάντηση του πρωθυπουργού με τον εμίρη του Κατάρ, Σεΐχη Tamim bin Hamad Al Thani.

Στις 12:30 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρακαθήσει σε επίσημο γεύμα που παρατίθεται προς τιμήν του, στο Εθνικό Μουσείο Κατάρ.
     
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top