Ψευδομουφτεία: Η απάντηση του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ για την τουρκική σημαία

«Δεν αντιλήφθηκα ότι την είχαν βάλει ως φόντο στο τραπέζι»

Μπουρχάν Μπαράν σε εκδήλωση της ψευδομουφτείας

Εξηγήσεις για το ζήτημα της παρουσίας του σε εκδήλωση της ψευδομουφτείας Ξάνθης παρόντος του Τούρκου προξένου έδωσε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Μπουρχάν Μπαράν.

Ο κ. Μπαράν καθόταν σε ένα τραπέζι στο οποίο από πίσω υπήρχε ως φόντο η σημαία της Τουρκίας.

Όπως λέει ο ίδιος, δεν το είχε αντιληφθεί και όταν το είδε, αποχώρησε.

Αντιδράσεις για βουλευτή ΚΙΝΑΛ: Πήγε σε εκδήλωση της ψευδομουφτείας Ξάνθης

«Στο πλαίσιο της θρησκευτικής μουσουλμανικής εορτής του Ραμαζανιού παραβρέθηκα χθες έπειτα από πρόσκληση στο Ιφτάρ, στο δείπνο που παραδοσιακά παρατίθεται. Η πρόσκληση ήταν από τον Δήμο Γιλντιρίμ Προύσας και κατά τη διάρκεια του δείπνου, όπως αποτυπώνεται και από την φωτογραφία, την οποία παραθέτω, δεν υπάρχει καμία σημαία της γείτονος χώρας».

Ο Μπουρχάν Μπαράν σε εκδήλωση της ψευδομουφτείας στην Ξάνθη

Η φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα ο Μπουρχάν Μπαράν, όπου ισχυρίζεται πως δεν υπήρχε τοποθετημένη η τουρκική σημαία στο φόντο όταν ο ίδιος κάθισε στο τραπέζι

«Η πορεία μου ως Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου έως τώρα έχει αποδείξει ότι καταβάλω τα μέγιστα στο να είμαι αρωγός της αρμονίας και της ειρηνικής συνύπαρξής μας στην Ξάνθη. Δεν θα επιτρέψω προβοκατόρικες ενέργειες που ως στόχο έχουν μόνο να πλήξουν το κύρος και την πολιτική μου σταδιοδρομία υπό το πρίσμα του δόλου και της ρατσιστικής προκατάληψης εναντίον εμού και του κόμματος το οποίο εκπροσωπώ», προσθέτει.

Υπενθυμίζεται ότι το θέμα ανέδειξε ο βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Χατζηβασιλείου, ζητώντας από το Κίνημα Αλλαγής να πάρει θέση.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top