Με ζιβάγκο στη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης! 

Εμφάνιση - έκπληξη για τον πρωθυπουργό    

Κυριάκος Μητσοτάκης ζιβάγκο

Με σκουρόχρωμο ζιβάγκο εμφανίσθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη σημερινή σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για την παρουσίαση του προγράμματος «Απάτητα Βουνά». Η εμφάνιση πάντως δεν εντάσσεται στο αποκαλούμενο «casual Friday» καθώς κατά τα άλλα ο πρωθυπουργός ήταν κομψά ντυμένος (με τις συμβουλές ενδεχομένως και της συζύγου του Μαρέβας Γκραμπόφσκι) και όχι με σπορ ρούχα.

Μητσοτάκης - Μαρέβα: Κυριακάτικη βόλτα με την κόρη τους, Δάφνη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ζιβάγκο στο Μέγαρο Μαξίμου Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ζιβάγκο στο Μέγαρο Μαξίμου 

Μητσοτάκης: Πρωτοβουλία «Απάτητα Βουνά» -  Τι θα απαγορεύεται
 

Ο πειρασμός να θυμηθεί κανείς πάντως τον Ανδρέα Παπανδρέου, κάποτε «αιώνιο αντίπαλο» του πατέρα του Κωνσταντίνο Μητσοτάκη,  είναι αναπόφευκτος. Ο τότε αρχηγός του ΠΑΣΟΚ φορούσε μάλιστα ζιβάγκο ακόμα και στη Βουλή, στις αντιπαραθέσεις με έναν άλλο αείμνηστο, τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, 

https://www.star.gr/eidiseis/politiki/572554/mhtsotakhs-ti-einai-ta-apathta-boyna-ti-tha-apagoreyetaiΟ Ανδρέας Παπανδρέου με ζιβάγκο στη Βουλή (πηγή: ΕΡΤ) 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που εκπλήσσει με την εμφάνισή του. Πριν λίγα καλοκαίρια  είχε εμφανισθεί με ελαφρά γενειάδα, ενώ στις περιοδείες του δεν αποφεύγει τις κάζουαλ εμφανίσεις, ακόμα και  με t-shirt.To ίδιο ισχύει και στις χαλαρές οικογενειακές βόλτες.  

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε οικογενειακή βόλτα με casual ρούχα Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η σύζυγός του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, και η κόρη τους Δάφνη σε χαλαρή βόλτα στο Κολωνάκι  ( Πηγή : NDP)

O Αλέξης Τσίπρας από την πλευρά του δεν φοράει μεν γραβάτα (αν και φόρεσε μία και μοναδική φορά τη γραβάτα που του χάρισε ο Πάνος Καμμένος στην εκδήλωση «για τη μείωση του δημοσίου χρέους»), αλλά συνήθως εμφανίζεται με πουκάμισα. Υπάρχουν όμως κάποιες περιπτώσεις στις οποίες έχει φορέσει κι αυτός ζιβάγκο.                         
 
   
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top