ΝΔ σε Τσίπρα: Τον Πολάκη που έχει πει το ίδιο, θα τον διαγράψετε;

Τι είχε γράψει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας

Βέλη προς τον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, μετά τον χαρακτηρισμό «δολοφόνοι» και τη διαγραφή του Παναγιώτη Κουρουμπλή από την ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ, αφού αρνήθηκε να ανασκευάσει.

Η ΝΔ παραθέτει μία πρόσφατη ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, η οποία αναφέρεται σε αναβολή χειρουργείων και χρησιμοποιεί τον ίδιο χαρακτηρισμό, «δολοφόνοι».

Παύλος Πολάκης

Ο Τσίπρας διέγραψε τον Κουρουμπλή από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ!

«Κι άλλος είχε μιλήσει με την ίδια γλώσσα αλλά δεν διαγράφηκε. Προφανώς το «alter ego» έχει άλλη αντιμετώπιση», αναφέρει η ΝΔ.

Ομολογία Πολάκη για συσκέψεις με εισαγγελείς - «Κεραυνοί» από ΝΔ

Επιμένει στον χαρακτηρισμό «δολοφόνοι» ο Κουρουμπλής

Ο κ. Κουρουμπλής σε δηλώσεις του σήμερα επέμεινε στον χαρακτηρισμό «δολοφόνοι».

«Όταν μέσα σε ένα νοσοκομείο ανατίθεται η ευθύνη να φροντίζουν ανθρώπους διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ, σε ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με τις ΜΕΘ, ξέρετε τι συμβαίνει; Πνίγηκαν άνθρωποι από την κακή ροή οξυγόνου. Αν αυτό δεν είναι δολοφονία, τότε τι είναι; Το λέω εγώ και όποιος θέλει, ας πάει στον εισαγγελέα», είπε, μιλώντας στο Open.

«Πόσοι άνθρωποι έχουν πεθάνει έτσι; Πρώτη φορά ακούτε κάτι τέτοιο; Καλούν ανθρώπους που δεν έχουν καμία ειδικότητα σχετική να φροντίζουν ανθρώπους διασωληνωμένους; Ή έχουμε πάθει μιθριδατισμό γι' αυτό που συμβαίνει;», πρόσθεσε.

Μιλώντας, εξάλλου, στον Σκάι ο κ. Κουρουμπλής είπε «εγώ τη φράση αυτή δεν την παίρνω πίσω».

Γεωργιάδης: Σε παραλήρημα ο Κουρουμπλής

«Ο κ. Κουρουμπλής είναι σε κάποιου είδους παραλήρημα», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Όταν λες ότι άνθρωποι πνίγηκαν από την κακή ροή οξυγόινου ο πρωθυπουργόις, φταίει; Οι γιατροί, που είναι από πάνω από τον ασθενή, και βλέπαμε την κακή ροή, τους αφήσανε να πνιγούνε; Αυτό λέει ο κ. Κουρουμπλής;», σημείωσε ο υπουργός Ανάπτυξης στο Open.

«Είναι απίστευτη η προσβολή του ΕΣΥ», πρόσθεσε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top