Σακελλαροπούλου: Έκανε το εμβόλιο για την εποχική γρίπη – Τι μήνυμα έστειλε

«Η πρόληψη είναι πάντα καλύτερη από τη θεραπεία»

Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Στο πρόγραμμα εμβολιασμού για την εποχική γρίπη συμμετείχε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ανταποκρινόμενη για δεύτερη φορά στο κάλεσμα της Ελληνικής Πνευμονολογικής εταιρείας.

«Η πρόληψη είναι πάντα καλύτερη από τη θεραπεία και ο εμβολιασμός είναι το πιο αποτελεσματικό και ασφαλές μέσο πρόληψης της νόσου», τόνισε μετά τον εμβολιασμό της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Στο Μέγαρο Μουσικής με τον σύντροφό της η Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Συνεχίζοντας, επεσήμανε πως εκτός από το εμβόλιο για τον κορωνοϊό είναι σημαντικό «να κάνουν έγκαιρα όσοι πρέπει, και ιδιαίτερα όσοι ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, το εμβόλιο για την εποχική γρίπη και για τον πνευμονιόκοκκο».

Πιστοποιητικά εμβολιασμού και νόσησης: Τι ισχύει με την ημερομηνία λήξης

Παράλληλα, συνέστησε  να έχουμε προσοχή και διαρκή εγρήγορση στα θέματα υγείας τους επόμενους μήνες, καθώς «η πανδημία μας δίδαξε ότι ο σωστός τρόπος αντιμετώπισης είναι να μετατρέψουμε τον δισταγμό και την άρνηση σε αλληλεγγύη και υπευθυνότητα. Ας μην επιτρέψουμε στον φόβο και στην παραπληροφόρηση να ορίζουν τη ζωή μας».

Από την πλευρά τους, ο πρόεδρος της ΕΠΕ Στέλιος Λουκίδης και τα μέλη του ΔΣ Παρασκευή Κατσαούνου και Νικολέττα Ροβίνα, ευχαρίστησαν την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τη συμμετοχή της και υπενθύμισαν, για άλλη μια φορά, τη σημασία της πρόληψης. Στον εμβολιασμό έλαβε μέρος, προαιρετικά, και το προσωπικό της Προεδρίας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top